anka26_x_07
Mama Laury :)
Laura zmienila mi plany
kazala sobie budyn zrobic wiec nie zalaczylam zelazka

Malinka dobra cena napewno sprzedaz

Malinka dobra cena napewno sprzedaz

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hihih no mialam czekac ale odpuszcze jej tym razem i sama umyjeJa dzis zaszalalam
Jutro nie bede miala co robic jak umyje dzis podlogi i wezme sie za prasowanie
Wszystko juz posprzatlam
Laura sie bawi a moj ma drzemke przed tv
Agnieszka co Ty tez takie szalenstwo odwalasz.Z oknami nie czekasz na mame![]()
Malinka ale fajne zakupki zrobilas,Jezeli chodzi o kompa to czasami maja jakies zawiechyTatusiowi sie nie dziwnie niech puchnie i chodzi jak paw
Marta gratulacje dla M
Ja biore sie za prasowanie![]()
ja nie pomogedziewczyny mam do sprzeanaia po antku mate fisher price i chce dodać ogłoszenie ze zdjęciem wciskam zarządzaj załącznikami przeglądaj wybieram z kompa i ma mi zapisać i nie chce albo bez zdjęia:--(jak mam je dodać???
no a jednak sie udalono kurcze jak to dodać???
wow udało się
no coz nic tylko rob budynLaura zmienila mi planykazala sobie budyn zrobic wiec nie zalaczylam zelazka
Malinka dobra cena napewno sprzedaz![]()
tez wlasnie zauwazylamAnka ale masz posty na 5-tkę;-).
juz o tej godzinie poszli ci spac????????????Ja chłopaków spać pogoniłambo wściekali się za bardzo
a Julu dziś nie spał
.
to co oni wekendy ci wczesniej wstaja???A&E licząc na to że sobotato pewnie o 7-ej;-)
.Bo tak to o 9-ej by wstali
.
Anka ale masz posty na 5-tkę;-).
o co kaman z tymi postamihihih no mialam czekac ale odpuszcze jej tym razem i sama umyje
ja nie pomoge
no a jednak sie udalo
Emily zobaczyla Antka wali mi w laptopa i wola dajjjj
chyba jej sie chlopak spodobal
no coz nic tylko rob budyn
tez wlasnie zauwazylam
Ty ciotka ale z ciebie nalogowiec;-);-)![]()
napewno na szczescieHmmmm.... a ja wlasnie sobie stluklam salaterke z mojego kompletumam nadzieje ze na szczescie
woow Laura tez spiaca ale jeszcze ja przetrzymamJa chłopaków spać pogoniłambo wściekali się za bardzo
a Julu dziś nie spał
.