reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

no i witam wos dziopki, u nas jakos szaro buro i ponuro oczy mi sie same zamykają nie wiem czemu :no::no::no::no:
wczoraj co prawda poszlam spac przed 2 :-p:-p:-p
ale dzis wstalam przed 9 wiec wydaje mi sie ze powinno byc ok
a jednak mi sie oczy kleją niemilosiernie
jak tam my dzis idziemy do rodzicow sobie takie jakby ostateczki zrobic moze sobie nawet troszke powróżymy (choc wiem ze andrzejki sa w poniedzialek my zawsze robimy sobie w najblizsza sobote)

reklama
NATALINECZKA ja wogole nie jestem nauczona prasowac Tzn umiem to robic ale moja mama bardzo zadko co prasowala Tzn prasowala np ciuchy jak miala to na drugi dzien wlozyc I mnie tak samo jak dzieckiem bylam :-)
Ja juz sama dzinsow nie prasuej od X czasu :-)
Recznikow itp to nawet u mojej mamy nigdy nie widzialam aby prasowala

Ja juz od jakiego miesiaca oliwce ciuchy prasuje tak chocby wcale Czyli jak mi sie chce to prasuje a jak nie to nie Nic jej nie ma wiec nie bede sie tym przejmowac hihihihih

Tylko mnie rposze nie i zlinczowac hihihiihh

MARTA a ja nic nie wiem o tym malzenstwie I zaciekawilas mnie co ty masz z tym wsponego Domyslam sie ze to nic az takiego strasznego :-)

Anabuba dziękuję za zainteresowanie Kochana... :-):-):-)
Ja ostatnio na nic nie mam czasu, więc nawet tu zaglądałam sporadycznie, zeby chociaż zobaczyć co u Was.
Dzidzia szaleje, ja muszę więcej odpoczywać jak chcę jeszcze pochodzić z brzuszkiem hehheh :-D A dzieciaki nie mogą się doczekać kiedy się urodzi ich braciszek lub siostrzyczka ( ja myślę, że będzie chłopczyk, prawie wszyscy znajomi też tak mówią hehe, no i oczywiście mój M jest pewny, że będzie Synuś :tak: )
Zaczęłam powoli szykować wyprawkę dla Dzidziulka, kupuję to co już mogę i powolutku szykuję się na rozwiązanie :tak::-)

Anabuba dziękuję za zainteresowanie Kochana... :-):-):-)
Ja ostatnio na nic nie mam czasu, więc nawet tu zaglądałam sporadycznie, zeby chociaż zobaczyć co u Was.
Dzidzia szaleje, ja muszę więcej odpoczywać jak chcę jeszcze pochodzić z brzuszkiem hehheh :-D A dzieciaki nie mogą się doczekać kiedy się urodzi ich braciszek lub siostrzyczka ( ja myślę, że będzie chłopczyk, prawie wszyscy znajomi też tak mówią hehe, no i oczywiście mój M jest pewny, że będzie Synuś :tak: )
Zaczęłam powoli szykować wyprawkę dla Dzidziulka, kupuję to co już mogę i powolutku szykuję się na rozwiązanie :tak::-)
to ty bedziesz jakos tak jak moja siostra rodzic :tak::tak::tak::tak::tak:
a nie chcieliscie wiedziec co bedzie??
czy poprostu tak sie malenstwo obrucilo??

Natalineczka nie chcieliśmy wiedzieć, lekarz niby sam się coś wygadał, ale wiesz ja tam do końca będę czekać żeby się przekonać co będzie ;-) Taki niedowiarek jestem hehehehe:-D:-D:-D

O.k. Ja muszę uciekać bo muszę pranie rozwiesić i obiadek wstawić, no i przy takiej super pogodzie to konieczny spacerek na dworze ...;-)
Do później :tak::-)

Ostatnia edycja:
jestem dziolszki....
cieszycie sie :cool2::cool2::cool2: wiem wiem :-p:-p:-p:-p

troche sie u mnie dzieje ...
ogolnie rzecz biorac powoli juz wysiadam, czasem mam dosc tych remontow...
mielismy dzis malowac ale nie malujemy bo barborka bedzie dopiero 3 grudnia :wściekła/y:
no i znow musimy czekac... :confused2:
dodatkowow sprawilismy sobie 3 dziecko :-D mamy szczeniaczka 8 tygodniowego
mieszaniec husky z malamutem :tak: Sewek ma juz towarzysza - ale i tak wyprowadza mnie co chwile z rownowagi - to chyba przez te remonty...
zmeczenie daje o sobie znac...
ale co ja bym dala zeby sie wprowadzic na Swieta
a jeszcze zeby bylo malo problemow wczoraj jechalalam autem po mojego m no i zarysowalam sobie maske i nadkole :szok::szok::szok::szok:
ale szrama jest na 2 cm gleboka czeka nas bardzo kosztowna naprawa (kolo tys zl) pewnie zapytacie co robilam? puszczalam tych co jechali swoim pasem no a ze stanelam se za blisko ciezarowki z przyczepa to nie wykrecilam dwoch pelnych (nie zdazylam) bo juz lakier pryskal jak nie wiem....
masakra.... moj by sie nie skapnal tylko mowi do mnie "co masz tak lusterko odchylone?" no i wtedy mu powiedzalam ale o rysie jeszcze nie wiedzialam dopiero jak podciepnelam go do pracy na parkingu stanelismy i zobaczylismy... nawet nic nie powiedzial tylko poszedl do robvoty - ale buziaka na pozegnanie dostalam czyli nie bylo tak zle choc ja to przezywalam caly dzien... :confused2:

ale sie rozpisalam...
pokaze nowe fotki jak wciepne na imageshack.... :tak::-D

Oliwka spi juz 2 godziny i 15 minut Szok :szok:
Ja powiesilam pranie, Kolejne sie pierze ,Pojadlam i posiedzialam chwile przed tv Normalnie wyrodna matka ze mnie ale fajnie mi tak jak Oli spi :-DTaka cisza i spokoj :tak:

reklama
Do góry