reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

no i tak poza tym to witam
wlasnie niedawno okapalam pieska....
zrobilam do polowy obiad tzn zupka juz zjedzona kapusta zrobiona potem tylko podsmaze kucaka i obiore ziemniaki :-)
maly jeszcze spi
ale pewnie nie na dlugo bo m bawi sie z psem i tego slychac.... :-D

dostalam od m prezent na mikolaja....
plaszcz taki jak chcialam bo nie mam nic na zime :laugh2:
super

nie wime co jeszcze chcialam napisac :confused2:

reklama
Dorota wszystko bedzie dobrze emocje musza opadnac i bedzie znow pieknie:)

Dowikla biedna Klaudia na szczescie pocieszajace jest to ze ma sie lepiej.

Agunia a co tam grypa zoladkowa?

Patrysia rozumie ze sama sobie wybralas prezent:rofl2:

My wrocilysmy z lotniska rosolek juz postawilam Laura sie bawi a mi sie chce spac.Mala drzemla sie w aucie gdzies na 20 minut teraz ma tyle energii ze nie wiem gdzie ja spozytkuje bo na dworze juz szaro i ponuro :szok: Ja glodna jak wilk wciaglam na szybko troche salatki z wczoraj sniadanka nie jadlam bo nie mialam kiedy:sorry:Czekam na rosolek:-p

Dorota wszystko bedzie dobrze emocje musza opadnac i bedzie znow pieknie:)

Dowikla biedna Klaudia na szczescie pocieszajace jest to ze ma sie lepiej.

Agunia a co tam grypa zoladkowa?

Patrysia rozumie ze sama sobie wybralas prezent:rofl2:

My wrocilysmy z lotniska rosolek juz postawilam Laura sie bawi a mi sie chce spac.Mala drzemla sie w aucie gdzies na 20 minut teraz ma tyle energii ze nie wiem gdzie ja spozytkuje bo na dworze juz szaro i ponuro :szok: Ja glodna jak wilk wciaglam na szybko troche salatki z wczoraj sniadanka nie jadlam bo nie mialam kiedy:sorry:Czekam na rosolek:-p
Miedzy nami niestety od dawiem dawna nie ma pieknie :no::no::no::-:)-:)-(
PATRYSIA to uwazaj na siebie aby za wczesnie nie urodzic :tak:Rozumiem ze zakup pieska i to jeszcze takiego to byla przemyslana decyzja :tak:
No i zycze abyscie jak najszybciej sie z remontem uporali Bo pewnie do swiat lub do porodu chcesz byc juz na swoim :tak:
AGUNIA-IN zycze zdrowka
DOWIKLA oddaj juz ten laptop do naprawy Bo jakos pusto tu bez Ciebie :tak:

Oliwka strasznie duzo od wczoraj wieczora zaczela jesc :tak:Normalnie nie poznaje swojego dziecka Dzis na obiad zjadla cala zupke I za kilka doslownie minut ziemniaczki sosik i miesko i to jeszcze 2 talerze tego zjadla :tak:

Z G sie nie odzywamy Nie pogodzilismy sie i dlugo sie jeszcze nie pogodzimy :eek:

Miedzy nami niestety od dawiem dawna nie ma pieknie :no::no::no::-:)-:)-(
PATRYSIA to uwazaj na siebie aby za wczesnie nie urodzic :tak:Rozumiem ze zakup pieska i to jeszcze takiego to byla przemyslana decyzja :tak:
No i zycze abyscie jak najszybciej sie z remontem uporali Bo pewnie do swiat lub do porodu chcesz byc juz na swoim :tak:
AGUNIA-IN zycze zdrowka
DOWIKLA oddaj juz ten laptop do naprawy Bo jakos pusto tu bez Ciebie :tak:

Oliwka strasznie duzo od wczoraj wieczora zaczela jesc :tak:Normalnie nie poznaje swojego dziecka Dzis na obiad zjadla cala zupke I za kilka doslownie minut ziemniaczki sosik i miesko i to jeszcze 2 talerze tego zjadla :tak:

Z G sie nie odzywamy Nie pogodzilismy sie i dlugo sie jeszcze nie pogodzimy :eek:

PRZYDALABY SIE WAM BARDZO SZCZERA ROZMOWA BO TYLKO TAK MOZNA ROZWIAZAC PROBLEMY
Trzymam kciuki

Witam i ja
My wstalismy po 10 po sniadaniu pojechalismy na trödel tzn taki jakby targ nic ciekawego nie kupilam oprocz Polskiego jedzenia:tak::tak::tak:
Potem skoczylismy do Mc Donalds na obiedak ( wiec nie musialam gotowac) a na kolacje m zaprosil mnie do restauracji:tak::tak::tak: czekamy teraz tylko jak Emily wstanie zje i bedziemy sie szykowac tak ok 18 :tak::tak:

Dorota tak jak ci napisala Ania szczera dluga rozmowa o wszystkim co was boli i o co macie do siebie zal powinna pomoc:tak::tak::tak:

Szczerze to u nas juz powazna rozmowa nic nie da Bo kazda taka rozmowa konczy sie ostra awantura Wiecie co nie chwalilam sie wam bo nie ma czym Ale Patrysia wie ile sie nacierpialam przez G
Miedzy nami juz od dawna jest zle Np kochalismy sie ostatnio W grudniu tamtego roku

nie odezwe sie do niego juz wcale Chyba ze bedzie chodzilo o Oliwke To na niej sie skupiam i na nikim wiecej :tak:

Szczerze to u nas juz powazna rozmowa nic nie da Bo kazda taka rozmowa konczy sie ostra awantura Wiecie co nie chwalilam sie wam bo nie ma czym Ale Patrysia wie ile sie nacierpialam przez G
Miedzy nami juz od dawna jest zle Np kochalismy sie ostatnio W grudniu tamtego roku

nie odezwe sie do niego juz wcale Chyba ze bedzie chodzilo o Oliwke To na niej sie skupiam i na nikim wiecej :tak:

Oj kochana no to przykro mi ale glowa do gory masz wspaniala coreczke:tak::tak: i to jest najwazniejsze a chlopem sie nie przejmuj :tak::tak: bedzie dobrze musi byc . Szkoda tylko ze sie tak musisz psychicznie meczyc i cierpiec przez Twojego G.

reklama
Do góry