reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Joanna najwazniejsze zeby swieta spedzic razem nie trzeba nie wiadomo jak zastawiac stolu i jak drogich prezentow robic.Napewno wszystko bedzie dobrze i tak masz myclec:tak:

Marta nie szalej a z tego pokarmu to sie smiej Pomysl jakby Ci tam makaron plywal:-p:-palbo maka:szok::szok:Syn dba zebys sie nie nudzila:rofl2:Wszystko w ramach zartu oczywiscie;-)

My pomoalutku sie zbieramy.Obiecalam Laurze farby do malowania palcami wiec musze sie udac na zakupki.Juz sie tego malowania boje:szok:

reklama
wotam dziewczyny po weekendowo:happy:
u nas chorób ciąg dalszy teraz Adam chory gorączka 39.3 kaszel katar numerków do lekarza brak do 8 grudnia :szok: więc sama go kuruje do zerówki do julki zadzwoniłam i pani mówi że jest tylko 6 dzieci i do tego mają tydzień wycieczkowy więc jeszcze ten tydzień siedzi maruda w domku:sorry:
antoni zdrów:tak: lepiej nam śpi teraz w nocy max 1 pobudka i śpi do 7:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
pietruszka w prcy wczoraj wszystko mi wyprsował więc mam dziś luzik zupka się gotuje:tak:dziś barszczyk czerwony na 2 dni może okno u nas umyje jk antoś wstanie i pójdzie się bawić z julką w pokoju u niech to ja szybko umyje bo przy nim nie chcę otwierać:tak:
pranko sie pierze mnie @ nadal trzyma ale grunt to że przeżyłam z nią pracowity weekend:tak:
nie nadrobiłam zaległości bo duuuużżżżooo tego:szok::szok::szok::szok::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
buziaki laseczki :-D

Medeuska, dziewczyny mają rację, to paskudztwo b edzie sie przyczepiać i do Cibie jak tylko nos tam do niego wściubisz i przeniesiesz dalej, tak to jest, musiałabyć z tego jego pokoju izolatke zrobic i jesc pod drzwiami podawac:tak:

Oj, to rzeczywiście Ci roboty narobił-Marta. Dobrze, że się spostrzegłaś, albo zakomunikował, bo po rybkach by było.

Moja gangrena szaleje, ja mam łóżko nieposłane i jakoś mi się nie chce. Zarzuce tylko narzutą i olewam sprawę, oszczędzam się dziś. Jutro będę robić resztę.

O, Malina
Przeoczyłam Twojego posta
Kurcze, no co za plaga chorobowa! Wszędzie, z każdej strony coś słychać.
Ja też miałam przerąbany weekend i dopiero jak tu Dziś rano weszłam dowiedziałam się, że to czas andrzejkowy był, no peszek, ja się nie pobawiłam:)

Dziś mam wizytę i gina więc trzymajcie kciuki prosze za 3 rzeczy-raz, żeby mnie nie zakrzyczał, że tak późńo znów przyszłam, 2- żeby nie robił mi 2 cytologi, bo znów cholera wie kiedy sie spotkamy, 3- niech w koncu zdecyduje co z ta nadrzerka, bo mnie juz wpienia.

Ostatnia edycja:
MALINKA tez sie ciesze ze przezylas pracowity weekend z @

Ja od jutra zaczynam prace I juz sie boje Chyba pierwszy telefon to w wc bede wykonywala Najgorszy ten pierwszy raz hihihihi

Oliwka jeszcze spi Ja mam wsio porobione Oczywiscie za prasowanie sie nawet nie zabralam Musze tylko ziemniaki obrac i ryz ugotowac

OOO oliwka wstala wiec lece Do pozniej :tak:

O, Malina
Przeoczyłam Twojego posta
Kurcze, no co za plaga chorobowa! Wszędzie, z każdej strony coś słychać.
Ja też miałam przerąbany weekend i dopiero jak tu Dziś rano weszłam dowiedziałam się, że to czas andrzejkowy był, no peszek, ja się nie pobawiłam:)

Dziś mam wizytę i gina więc trzymajcie kciuki prosze za 3 rzeczy-raz, żeby mnie nie zakrzyczał, że tak późńo znów przyszłam, 2- żeby nie robił mi 2 cytologi, bo znów cholera wie kiedy sie spotkamy, 3- niech w koncu zdecyduje co z ta nadrzerka, bo mnie juz wpienia.
lunka:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dtrzymam kciukasy&&&&&&&&&&&:-D:-D:-D:-D:-D
MALINKA tez sie ciesze ze przezylas pracowity weekend z @

Ja od jutra zaczynam prace I juz sie boje Chyba pierwszy telefon to w wc bede wykonywala Najgorszy ten pierwszy raz hihihihi

Oliwka jeszcze spi Ja mam wsio porobione Oczywiscie za prasowanie sie nawet nie zabralam Musze tylko ziemniaki obrac i ryz ugotowac

OOO oliwka wstala wiec lece Do pozniej :tak:
o i tu kciukasy trzymam mocno&&&&&&&&&&&&&& najtrudniejszy pierwszy telefon a potem to juz jak z taśmy:tak::tak:
Antonio wstał to zmykam się nim zająć i jakieś sprzątanko zrobie może to okno umyje;-)

dzień dobry kobietki jak zawsze kiedy coś się dzieje piwerwsze o kim myslę to WY ;]

potrzebuję rady bo z nerwów już nie myślę logicznie

reklama
ostatnią miesiączkę miałam 17 października w niedziele zrobiłam test ciążowy nic nie wykazał zastanawiam się czy gdybym, była w ciąży to już by coś pokazał czy za wcześnie na to
nie mam kasy na prywatną wizytę a na kasę chorych termin za miesiac ;/

Do góry