reklama
luna665
Mama grudniowa 2007
Widzisz Słońce, i właśnie dlatego, że się denerwujesz, to się spóźnia, tak działa ją nerwy, ja zawsze jak sobie wkręcę, że zaciążyłam to mi sie spóźnia, też mam stracha przed tym.
Powtórz dla świętego spokoju jeśli musisz
Na bank wyjdzie negatywny.
A jak Wam teraz się układa? Jak leci? Gdzie jesteście?
Powtórz dla świętego spokoju jeśli musisz
A jak Wam teraz się układa? Jak leci? Gdzie jesteście?
madziulanatasza
Fanka BB :)
Hek ,kobitki ,nia mam na razie czasunadrabiać ,a co wyczytałam z tej strony to ,ze
Mlena test powinien juz zdecydowanie wykazać jakbyś była w ciąży ,bo od pażdziernika 17 licząc pczątek cyklu to byś miała 4 lub 5 tydzień
więc zaklep sobie termin ,a za kilka dni ponów test
Medeuska mieszka ze swoim pasierbem ,synem swojego partnera ,który ma lat nie pamietam ile ,ale coś około 10 w porywach do 14
nie pamiętam dokładnie
A u mnie,bez zmian:-)
W SOBOTĘ WIECZORKIEM WPADŁ BRAT I WYPILIŚMY aNDRZEJKOWE PO 2 PIWA
sorry za caps-miałam zgagę od piwa i w ogóle spać nie moglam ,już chybanie lubie piwa
odwykłam
w niedzielę pojechalismy do szczeina na zakupy wróciliśmy póżnym popołudniem ,
dziś osd rana mam jeżdzenia mnóstwo byłam w gminie, w ośrodku zdrowia w rewalu ,bo gin państwowo ma wolny numerek 30 grudnia ,a mnie sie spieszy wiec muszę prywatnie iść,a 30 pójdę po wyniki itd,bo na prywate mnie nie stać ,w ogóle jak nie urok to sraczka świeta za pasem a kasa pusta
Mlena test powinien juz zdecydowanie wykazać jakbyś była w ciąży ,bo od pażdziernika 17 licząc pczątek cyklu to byś miała 4 lub 5 tydzień

Medeuska mieszka ze swoim pasierbem ,synem swojego partnera ,który ma lat nie pamietam ile ,ale coś około 10 w porywach do 14

A u mnie,bez zmian:-)
W SOBOTĘ WIECZORKIEM WPADŁ BRAT I WYPILIŚMY aNDRZEJKOWE PO 2 PIWA

w niedzielę pojechalismy do szczeina na zakupy wróciliśmy póżnym popołudniem ,
dziś osd rana mam jeżdzenia mnóstwo byłam w gminie, w ośrodku zdrowia w rewalu ,bo gin państwowo ma wolny numerek 30 grudnia ,a mnie sie spieszy wiec muszę prywatnie iść,a 30 pójdę po wyniki itd,bo na prywate mnie nie stać ,w ogóle jak nie urok to sraczka świeta za pasem a kasa pusta

znaleźlismy mieszkanko i dogadaliśmy sie co do ceny pod koniec tego tygodnia mamy podpisac umowę i zaczynamy załatwiać w banku kredyt bo trochę nam bedzie brakować nieduże ale i tak się cieszę jednak zwolnią je dopiero pod koniec maja wiec do tego czasu jeszcze musimy się przemęczyć
między nami jest zdecydowanie lepiej póki co uważam ,że decyzja wyprowadzenia się z Warszawy dla naszego związku była dobrą decyzją
tutaj juz nie ma jego kolegów którzy go gdzieś wyciągaja teraz mnie wyciągaja ale nie wykorzystuję tego nadmiernie
zawsze inaczej jak ma się w poblizu swoich przyjaciół
Laura nadal w okresie buntu ma odpały straszne ale szybciej pojmuje że się źle zachowała i łóadnie przeprasza więc się naprostowuje ;]
ogólnie na dzień dzisiejszy nie mogę narzekać i oby tak zostało
o idealnie nigdy nie jest
między nami jest zdecydowanie lepiej póki co uważam ,że decyzja wyprowadzenia się z Warszawy dla naszego związku była dobrą decyzją
tutaj juz nie ma jego kolegów którzy go gdzieś wyciągaja teraz mnie wyciągaja ale nie wykorzystuję tego nadmiernie
zawsze inaczej jak ma się w poblizu swoich przyjaciół
Laura nadal w okresie buntu ma odpały straszne ale szybciej pojmuje że się źle zachowała i łóadnie przeprasza więc się naprostowuje ;]
ogólnie na dzień dzisiejszy nie mogę narzekać i oby tak zostało
o idealnie nigdy nie jest
madziulanatasza
Fanka BB :)
Mlena nigdzie nie jest idealnie ,w zadnym związku ,ale po tym co przeszłaś cieszę sie bardzo ,że idzie ku lepszemu
No ,a ja po południu jade do gina właśnie ,a wcześniej jedziemy z m zdjęcia do dowodu sobie zobić ,bo musimy je wymienić ,bo mamy teraz inny numer domu,z 15 na 25 i w związku z tym musimy WSZYSTKIE dokumenty wymienić

No ,a ja po południu jade do gina właśnie ,a wcześniej jedziemy z m zdjęcia do dowodu sobie zobić ,bo musimy je wymienić ,bo mamy teraz inny numer domu,z 15 na 25 i w związku z tym musimy WSZYSTKIE dokumenty wymienić
reklama
to nie zazdroszczę madziula mi kiedys portfel ukradli z dokumentami wszystkie musiałam wymieniać latania i kasy sporo i wszędzie trzeba czekać na nowe też będę musiała dowód zmienić na razie się wstrzymuje chociaż adres nieaktualny bo za pół roku znów bym musiała zmienić
Podziel się: