reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Natalineczka tekst numer jeden:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-DBOŻE ZABRAŁEŚ SIŁY ZABIERZ I OCHOTĘ:-D:-D:-D:-D no chyba to sobie w kuchni na lodówce zawiesze:-D:-D:-D:-D:-D
Aż M przyleciał z sypialni pytać się dlaczego się śmieję na cały blok:-p:tak::-D:-D:-D.
Laseczki dzięki;-);-):tak:.
Ja tylko daję znać że żyję.W poniedziałek mówię im że mam inna pracę załatwioną i im dziękuję.Jutro siorka M(chrzestna Jula) przyjeżdża posiedzieć z nim;-):tak:.

my uż po wizytach
dzieci bez antybiotyku lipomal,julka dodatkowo berodual,a i mają pić lacidofil pić bo nie przełkną ale osłuchowo czysto:tak:
no i wizyte adama wychowawczyni przeżyliśmy świetna babeczka miła rozmowa no i jest git w powietrzu czuję że to juz weekend:-pbo pietruszka m wolne jutro:-D
MH moja kumpela tez w pojemnikach na sisuśki mocz mroziła :tak:masz nauczkę na przyszłość zanim coś kupisz pytaj się na sabacie czarownic:-p:rofl2:
MALINKA fajnie to napisalas Wyszlo ZE ZNAJOMA W POJEMNIKACH NA SIUSKI MROZILA MOCZ :-D:-D:-D:-D
GRATULUJE ze tak sie fajnie uwinelas z tymi oknami
I ze wizyta lekarza udana i zdrowka dla dzieciaczkow :tak:

MARTA nie wiem o co chodzi Ty sie opiekujesz innym dzieckiem?Moge sie tylko domyslec o co chodzi A to chcesz zrezygnowac?Masz cos juz innego na oku?Czy jak co to zostaniesz bez pracy?

MADZIULA gratki dla Ksewka :tak:

Nie udalo mi sie wczesniejz ajzec Bylam u kolezanki Jak wrocilam to Oliwce dalam drugie danie bo zupke jadla wczesniej Ja tez zjadlam obiad I zaczelam dzwonic Udalo mi sie tylko jednego faceta NIBY UMOWIC bo amm do niego dzwonic dzien wczesniej potwierdzic spotkanie i wtedy poda mi adres Jakos wydaje mi sie ze to bedzie Lipa
Ciezko w tym grudniuz tymi spotkaniami :-(
Pozniej zabawa z Oli Karmienie I staralismy sie ja uspac juz od 20 a zasnela kolo 22 :cool:

Byliśmy na hipoterapii i wdepnełam w końskie łajno:-DTo juz drugi raz. Jakoś zawsze mnie sie to przydarzy.:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Potem gosci mielismy i jestem wyczerpana padam na twarz. Podczytałam Was ale wybaczcie nie odpisze bo A. marudzi ....

MAMITA no to szczescie bedziesz miala :tak::-D
MARTA no to ciesze sie ze podjelas taka decyzje Widac ze bedziesz szczesliwsza jak zrezygnujesz z pracy
BEATA no to serio strasznie dlugo Twoj M pracuje A co z tym wojskiem?

JUSTA I INNE DZIEWCZYNY DZIEKUJE ZA POSTA NA PRIV :tak:
JESTEM WDZIECZNA I CIESZE SIE STRASZNIE NO I CZEKAM NA DALSZY ROZWOJ WYDARZEM ;-)

G juz spi Oli za moimi plecami rowniez Wiec musze pocichu walic w klawiature :-D
Ide spc mamuski Na jutro brak planow Moze to i dobrze

Aha jesli chodzi o porzadki to ja jeszcze w polu Mysle ze jeszcze nastepny tydzien dam se luz i dopiero tak za tydzien zaczne porzadki :-p:-p:-p

DOBRANOC

MALINKA fajnie to napisalas Wyszlo ZE ZNAJOMA W POJEMNIKACH NA SIUSKI MROZILA MOCZ :-D:-D:-D:-D
GRATULUJE ze tak sie fajnie uwinelas z tymi oknami
I ze wizyta lekarza udana i zdrowka dla dzieciaczkow :tak:

MARTA nie wiem o co chodzi Ty sie opiekujesz innym dzieckiem?Moge sie tylko domyslec o co chodzi A to chcesz zrezygnowac?Masz cos juz innego na oku?Czy jak co to zostaniesz bez pracy?

MADZIULA gratki dla Ksewka :tak:

Nie udalo mi sie wczesniejz ajzec Bylam u kolezanki Jak wrocilam to Oliwce dalam drugie danie bo zupke jadla wczesniej Ja tez zjadlam obiad I zaczelam dzwonic Udalo mi sie tylko jednego faceta NIBY UMOWIC bo amm do niego dzwonic dzien wczesniej potwierdzic spotkanie i wtedy poda mi adres Jakos wydaje mi sie ze to bedzie Lipa
Ciezko w tym grudniuz tymi spotkaniami :-(
Pozniej zabawa z Oli Karmienie I staralismy sie ja uspac juz od 20 a zasnela kolo 22 :cool:
ja nie zauważyłam ze tam mocz pisze :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
no wiesz uryna leczy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry