aniez
Fanka BB :)
widzę że mamy bardzo podobnie ;-) ja urodziny miałam wczoraj. Nasi rodzice to urodzeni ekonomiścidwie okazje jeden prezent
![]()
Wszystkiego NAJ

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
widzę że mamy bardzo podobnie ;-) ja urodziny miałam wczoraj. Nasi rodzice to urodzeni ekonomiścidwie okazje jeden prezent
![]()
13x13 i aniam cieszę się że miałyście udane to spotkanie mam nadzieję że następnym razem nie przypałęta się do mnie żadna katastrofa i dołączę do was
Katik dzięki za życzenia
A ja się pochwalę że mam dzisiaj Imieniny i Urodziny
Na szczęście po wczorajszym osłabieniu ani śladu no i moje dzidzi przypomniało sobie że czas podokuczać mamusi i całą noc mały przetańczył i nie dał mi się oczywiście wyspać ale nie mam nic przeciwko cieszę się że z nim wszystko w porządku![]()
13x13 i aniam cieszę się że miałyście udane to spotkanie mam nadzieję że następnym razem nie przypałęta się do mnie żadna katastrofa i dołączę do was
Katik dzięki za życzenia
A ja się pochwalę że mam dzisiaj Imieniny i Urodziny
Na szczęście po wczorajszym osłabieniu ani śladu no i moje dzidzi przypomniało sobie że czas podokuczać mamusi i całą noc mały przetańczył i nie dał mi się oczywiście wyspać ale nie mam nic przeciwko cieszę się że z nim wszystko w porządku![]()
Dziękuję bo ja Basia jestem :-) a wczoraj miałam urodzinywięc drugi dzień świętuję
![]()
![]()
Wszystkiego NAJja się muszę zastanowić nad taką ekonomią... niezła myśl
![]()