reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
hej dziewczynki.
Asia15- te zdjęcia są przepiękne. Nie mogłam się napatrzeć:)...ale oczywiście moje z usg są piękniejsze:-)
Co do tematu modowego...:) Chyba najwyższa pora coś sobie sprawiać, bo nie mieszczę się w żadne spodnie:) CZy Was u Was też już widać że jesteście ciężarówkami?:) U mnie brzuszek wyskoczył straaasznie szybko- w 10 tygodniu. Lekarz stwierdził że mam płytką miednicę i taka moja uroda:) Wcale nad tym nie ubolewam. A co...niech wszyscy widzą!!!!!!!!!!!:):):):):):):) Miłego popołudnia czewrcówki:)

Cześć dziewczynki, też nie mam czasu dziś na pisanie, tylko podczytuję sobie raz po raz co piszecie :-) Byłam na wizycie kontrolnej z PIotrusiem- wszystko jest ok, cieszę się, choć lekarka mówi, żeby już do Świąt nie posyłać go do przedszkola...

Nakupowałam dziś jeakieś papiery kolorowe, kleje, brokaty i różne takie i próbuję z PIotrusiem robić świąteczne ozdoby i oczywiście okazuje się że jestem antytalent- znacie jakieś proste "przepisy" , na ozdoby świąteczne?, albo znacie strony www z gotowymi szablonami, albo coś takiego?

gosiagro- te ciuszki są super!

Kurcze, obiad mi się przypala, uciekam!

Ciuszki fajne:tak:

A moja córcia miala dziś atrakcje w przedszkolu bo zaprosił ich Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych tylko nikt nie wiedział na co:eek: A tam przedstawienie, i Mikolaj z prezentami i konkursy z nagrodami:eek::szok::-D Wróciła zachwycona i obładowana prezentami. Teraz mam czego słuchać do wieczora...więc uciekam:-)

Widze ze dzis na forum szal zakupow :-D Kilka dni temu jak lazilam po sklepach doszlam do wniosku ze 60% odziezy nadaje sie na ciaze, taka moda :tak: Co mi bardzo poprawilo humor

gosiagro bardzo fajne ciuszki, super ze prezent dla siostry juz masz z glowy;-)
Kasiulka musze przyznac ze wspaniale pelnisz funkcje moderatorki :-D

reklama
Do góry