reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam
Udalo mi sie na chwilke pozyczyc laptopa od tesciowej ,wiec musiałam tu zajrzec:tak::tak::tak:Oczywiscie nie nadrobie ale chwilke posiedze:-)
Cholera,jak mi Was brakuje:-(

Mlode teraz spia,a ja mam juz prawie gotowy obiad:tak:Dominik jak zwykle buszuje po kuchni i wszedzie szpera hehe.Jutro rano jedzie do swojej chrzestnej i wraca w niedziele do poludnia:tak:Najpierw beda mieli Mikolaja u Nije a pozniej u nas:tak::tak:Prezenty na Mikolaja juz oczywiscie kupione

Wiktoria obudzila sie dzisija z goraczka i byla bardzo kiepska,ale dalam Jej leki i mam nadzieje ze szybciutko minie

Ostatnia edycja:
Widze ze piszecie o allegro.Ja zawiozlam ostatnio troszke ciuszkow i siora mi wystawila od siebie ze swojego konta:tak::tak::tak:Jakbyscie chcialy zobaczyc to jest pod loginem bettikks:-):-):-)Jeszcze mam duzo do wystawienia ale to juz chyba jak bede miala sprawnego laptopa

Mlode juz nie spia,ale jeszcze chwilke posiedze bo czekam az mi sie ziemniaki ugotuja:tak::tak::tak:

Ja rowniez Wam wszystkim zycze udanych Mikołajek:-)

dowikluś skarbie wracaj do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
moje dziecko najmniejsze zasneło ale problem miał z tym okropny nie mógł zasnąć a marudny był na maxa:confused2:a teraz śpi z ttusiem:tak:
dowikluś co masz dla szczypiorów na mikołajki?????

Dowikla super że wpadłaś:tak::tak::tak:
Ja już Maję odebrałam, oczywiście mikołajem zachwycona była:tak::tak::tak: i pani wybrała ją do pokolorowania mikołajowi rysunku i wręczenia go razem z życzeniami:tak::tak:
W poniedziałek mają być zdjęcia - super

witam po dlugiej nieobecnosci :zawstydzona/y:;-) Latałam za pracą :tak: no i wylatałam 1/2 etatu w leklerku na kasie:tak: najprawdopodobnie zaczynam w czwartek Mam chyba:sorry: fajny system do wypracowania tzn .w tym miesiacu jest do przepracowania na 1/2 etatu 60 godzin i mogę np.pracować 6 razy w msc po 10 godz albo rozłozyc to na 12 dni tylko zeby przepracowac te 60 godzin Na początku mialm mieszane uczucia ale te kase nie wysiedze w domu a tak wyjde troche do ludzi i na paliwo i ubezpieczenie będzie Bardzo mozliwe ze po nowym roku dostane umowe na 3/4 lub cały etat Także postanowiłam spróbowac
Obiecuje ze weiczorem wszystko nadrobię :zawstydzona/y::tak:

Oliwka jeszcze nie spi Postaram sie ja przetrzymac tak do 18 lub pozniej Bo moze wtedy pojdzie spac juz na noc:tak:
Nie chce mi sie dzwonic G wlasnie wrocil wiec jak poje to ja troche podzwonie ale szczerze to nie chce mi sie strasznie :no:

DOWIKLA ja juz sie doczekac nie moge jak zas na stale do nas zagoscisz:tak:
ANKA zgadzam sie ZE CO DZIECKO TO INACZEJ

MOJA OLIWKA OD URODZENIA NIE SPI
W SZPITALU NIE SPALA
NA 4 DOBE JAK WROCILYSMY DO DOMU TO ZACZELO SIE NIE SPANIE W NOCY PO POL NOCY POTRAFILA NIE SPAC JAKO NIEMOWLAK
TERAZ WCALE NIE JEST LEPIEJ JA JESZCZE ANI JEDNEJ NOCY NIE PRZESPALAM CALEJ ODKAD OLIWKA SIE URODZILA
OLIWKA JEST DZIECKIEM BUTELKOWYM A WCALE JA TA BUTELKA CZY TEZ KASZKA DLUZEJ NIE TRZYMA
JA SIE NASTAWIAM ZE JESZCZE TAK SIE NIE WYSPIE JESZCZE BARDZO DLUGO BO TAK JAK PISALYSCIE POZNIEJ BEDZIE WYSADZANIE NA NOCNIK ITP

MEDEUSKA idzie sie przyzwyczaic do nie przesoanych nocy Ja jestem tego przykladem Serio ja nie pamietam jak to jest isc spac i wstac rano :rofl2:

reklama
witam po dlugiej nieobecnosci :zawstydzona/y:;-) Latałam za pracą :tak: no i wylatałam 1/2 etatu w leklerku na kasie:tak: najprawdopodobnie zaczynam w czwartek Mam chyba:sorry: fajny system do wypracowania tzn .w tym miesiacu jest do przepracowania na 1/2 etatu 60 godzin i mogę np.pracować 6 razy w msc po 10 godz albo rozłozyc to na 12 dni tylko zeby przepracowac te 60 godzin Na początku mialm mieszane uczucia ale te kase nie wysiedze w domu a tak wyjde troche do ludzi i na paliwo i ubezpieczenie będzie Bardzo mozliwe ze po nowym roku dostane umowe na 3/4 lub cały etat Także postanowiłam spróbowac
Obiecuje ze weiczorem wszystko nadrobię :zawstydzona/y::tak:

Gratulacje:tak::tak::tak:

Do góry