reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej dziewczyny, mój skacowany niemiłosiernie leży i dogorywa, mała poszła wczoraj spać o północy!, obudziła sie przed chwilą, ale mma nadzieję, że z butla zaśnie jeszcze.
Ja mam zaplanowany wypad z teściową na giełdę, ma sobie dywanik do sypialni kupić, taki jak my tylko mniejszy, ciekawe czy w ta pogode bedzie jej sie chcialo...
aniolek.jpg
Mi wystarczy taki prezent:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
tak jak pisze anaconda wszystkiego Najlepszego dziewczyny.

Życzę mamuśkom i ich dzieciaczkom wspaniałych mikołajków i superaśnych prezentów:tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-):-)

NAtalineczka I jak sie podobal Mikolaj Czarusiowi?
Nasze dzieciaczki sa w podobnym wieku I u nas tez dzis u tych znajomych G sie przebierze za mikolaja Ciekawe jak Oliwka zareaguje :tak:Porobie zdjecia wiec jak mi sie komp zaladuje to wam pokaze
jeszcze nie było, cos się spóźnia, pewnie skacowany bo wczoraj był na urodzinach wujka był :tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

własnie mama dzwoniła ze ona juz wstała wiktor tez juz zjadl butle ale tato jeszcze spi :sorry::sorry::sorry::sorry:
przynajmniej moze glos bedzie mial wiarygodny:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
tez nagram na kamerke wioec jak mi sie uda to wrzucę :tak::tak::tak::tak:

HOU HOU HOU laseczki był mikołaj u was?????????????????????????
witam niedzielnie w domku:-D:-D:-D:-Djupi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
moje dzieci mikołajem zachwycone adam lekturę dostał opowieści z narni właśnie czyta:tak:
julka grę memo pamęić po obiadku zagramy:tak:
antonio kierownicę z dzwiękami które mnie wykańczają wsoim natężeniem:szok:
ja z ietruszką nic no ale my to grzesznicy a prezenty daje święty:rofl2:
nawet nie wiecie jak się cieszę z wolnego weekendu:-):-):-):-):-):-)
wczoraj byłam sobie sama na zakupach w lumpku świetnym zresztą kupiłam sobie spodnie sztruksy nowiutkie czarne idelnie pasujące na mój zadek za całe 10 zł spodnie domowe dresowe popielate nowiutkie z metką za 12 zł 2 bluzy z kapturem obie szare jedna ze snupim druga z kubusiem puchatkiem :rofl2:obie kosztwały 20 zł i adamowi super ciepłą bluze z kapturem za 8zł i julce piekną bluzkę koszulową czerwoną w białe groszki za 7.50zł:tak::tak:a wróciłam zadowolona jak diabli :tak:jeden lumpik wypatrzyłam z fajnymi ubraniami dla dzieci wszystko rczej firmowe h&m,next,nike,adidas,wójcik,fixoni a ceny fajne bo w poniedziałek 10 zł za kilogram:tak:czekam niech mi się tylko dzieci wykurują i niech będzie ciepło to mam mete na zakupy ubraniowe:rofl2:
lunka firaneczek narazie nie wystawiają ale pamiętam o tobie:tak:
dowikluś w piątek pytałam o ten pasek dla dziewczynek ale był ciołek na dekoracjach i on nic nie wie jk jutro będzie kaśka albo aga to się dopytam:tak:pamiętam:tak:

My też już po rozpakowaniu prezentów i Maja muszkieterką się bawi:tak::tak::tak:
Mamy zamiar pojechać jeszcze dzisiaj do galerii bo ponoć mają być jakieś atrakcje mikołajkowe dla dzieci:tak::tak::tak:
Poza tym Maja z rana znowu kaszlała i zaraz biorę się za krojenie cebuli i robienie syropu:tak::tak::tak:

my pospalismy sobie dziś do 7.30 fajnie :-D:-D:-D:-D:-D:-D

My też dzisiaj pospaliśmy aż do godz.8 ale Maja kilka razy budziła się w nocy - chyba przeżywała że mikołaj ma przyjść:tak::tak::tak:

Ja mam zaplanowany wypad z teściową na giełdę, ma sobie dywanik do sypialni kupić, taki jak my tylko mniejszy, ciekawe czy w ta pogode bedzie jej sie chcialo...

Obyś zakupiła taki jaki chcesz:tak::tak::tak:

Witam i ja
Jestem mega niewyspna bo do 3 nie mogłam usnac:no::no::no:Obudzilam sie o 9 a dziewczynki wstaly przed 10:tak:Własnie zjadłysmy sniadanko i mlode sie bawia:tak::tak::tak:
Dziewczynki z Mikolaja zadowolone:tak::tak::tak:Dostaly spodnie z h&m i juz w nich chodza chociaz sa Im troszke za duze i Bakugany:tak::tak::tak:
Dominik niedlugo przyjedzie to na Niego tez juz czeka prezent:tak::tak::tak:

MALINUS
Super ze pamietasz:tak::tak::tak:Kochana jestes:-)

reklama
Witam! ja obiadek szykuje, A. z Zuza na lofry pojechali. Potem pojedziemy do dzieciaków na Mikołajki. I do miasteczka mojego rodzinnego -tam zawsze Mikołaj po rynku z cukierkami chodzi:-):-)

HOU HOU HOU laseczki był mikołaj u was?????????????????????????
witam niedzielnie w domku:-D:-D:-D:-Djupi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
moje dzieci mikołajem zachwycone adam lekturę dostał opowieści z narni właśnie czyta:tak:
julka grę memo pamęić po obiadku zagramy:tak:
antonio kierownicę z dzwiękami które mnie wykańczają wsoim natężeniem:szok:
ja z ietruszką nic no ale my to grzesznicy a prezenty daje święty:rofl2:
nawet nie wiecie jak się cieszę z wolnego weekendu:-):-):-):-):-):-)
wczoraj byłam sobie sama na zakupach w lumpku świetnym zresztą kupiłam sobie spodnie sztruksy nowiutkie czarne idelnie pasujące na mój zadek za całe 10 zł spodnie domowe dresowe popielate nowiutkie z metką za 12 zł 2 bluzy z kapturem obie szare jedna ze snupim druga z kubusiem puchatkiem :rofl2:obie kosztwały 20 zł i adamowi super ciepłą bluze z kapturem za 8zł i julce piekną bluzkę koszulową czerwoną w białe groszki za 7.50zł:tak::tak:a wróciłam zadowolona jak diabli :tak:jeden lumpik wypatrzyłam z fajnymi ubraniami dla dzieci wszystko rczej firmowe h&m,next,nike,adidas,wójcik,fixoni a ceny fajne bo w poniedziałek 10 zł za kilogram:tak:czekam niech mi się tylko dzieci wykurują i niech będzie ciepło to mam mete na zakupy ubraniowe:rofl2:
lunka firaneczek narazie nie wystawiają ale pamiętam o tobie:tak:
dowikluś w piątek pytałam o ten pasek dla dziewczynek ale był ciołek na dekoracjach i on nic nie wie jk jutro będzie kaśka albo aga to się dopytam:tak:pamiętam:tak:

Zakupku udane i ceny:szok::tak::tak:

Do góry