Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
no ja tez ogladam zone reality![]()
no ja już pół godziny oglądam.
Z jednej strony się boję porodu a z drugiej nie mogę się doczekać :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no ja tez ogladam zone reality![]()
wiec chyba tutaj nie ma zlotego srodka wiec to chyba nie zawsze prawda ze jak dziewczynka to słodkie a jak chłopiec to kwaśne hi hi
oby zdrowe było![]()
Włąśnie dzwoniłam do mamy i mówiła mi że ona ogórki kiszone popijała sokiem takim bardzo słodkim, takim syropem (fuj) i że raczej mieszała różne smaki
no ja już pół godziny oglądam.
Z jednej strony się boję porodu a z drugiej nie mogę się doczekać :-)

żeby nie było żadnych komplikacjiDziewczyny jak macie ZONE REALITY to leci tam program o porodach - już 4 oglądam.
Za każdym razem jak urodzi się dziecko to płaczę razem z matką![]()
ale jak trafie to oglądam raz jeszcze :-)
a przy drugim (może nie uwierzycie)ale jak poczułam skurcze to byłam naprawdę szczęśliwa
aż mąż się dziwił. Wiedziałam że czeka mnie trochę cierpienia, ale silniejsze było to, że wiedziałam że niedługo przytulę moją kruszynkę kochaną
:-)niezapomniana chwila:-)
jejku zniknęłam na chwilkę i już miałam trzy strony do nadrobienia:-)
właśnie zostałam sama, bo wparował mój tato jak po ogień, coś tam zaczął zmyślać, że spotkał Świętego Mikołaja pod blokiem i,że Go wyręczył i przyniósł Nam prezenty na Mikołajki, (Kochany ten mój tatuś:-):-):-))
Ja też niemoge się doczekać porodu to najpiękniejsze co może się zdażyć w życiu szkoda że przy tym tyle bólu:-(ale jak położą dzidziusia na brzuchu to o wszystkim się zapomina.Nie boję się tego bólu tylko tego żeby wszystko przebiegało prawidłowożeby nie było żadnych komplikacji