reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam i ja Mikołajowo;-):tak:
1794.gif
261.gif
3a.jpg

M obiadek szykuje,rosołek już zjedzony a kurczak z rożna z jabłkiem w środku dochodzi.Chlebek nastawiony do wyrośnięcia:tak:.
ja jak mam zsiadle mleko to je odsedzam przez pieluche na dyrszlaku:-)
a gdzie jestes modem?na jkaim watku?
Ja na szybkiego serek robiłam;-):tak:.
A Dowikla jest na Wcześniakach:tak:.

jeszcze nie było, cos się spóźnia, pewnie skacowany bo wczoraj był na urodzinach wujka był :tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

własnie mama dzwoniła ze ona juz wstała wiktor tez juz zjadl butle ale tato jeszcze spi :sorry::sorry::sorry::sorry:
przynajmniej moze glos bedzie mial wiarygodny:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
tez nagram na kamerke wioec jak mi sie uda to wrzucę :tak::tak::tak::tak:

No wlasnie wiem ze kolo 10 mieli byc I dlatego pytalam juz jak tam po :tak:
Odemnie prosba abys jakies zdjecia tez porobila Bo moj net nie pokarze mi filmiku :no:Taki mam gupi internet Wiec polis zrob specjalnie dla ciotki z bb zdjecia :tak:

Agnes mnie sie tez ta 3 finalowa nie podobala A zwlaszcza 2 Bo martines ten co zajal 3 miejsce to powinien z tej trojki wybranej to wygrac :tak:

Luna to zycze udanych zakupo z tesciowa

Malinka Oj oj nie ladnie ze byliscie z M niegrzeczni i ze Mikolaj nic wam nie przyniosl:-D:-D:-D

Mikolaj chrzestna juz byla Oliwka dostala Mikolaja w czekoladzie Takiego reniferka maskotke taka malutka I ksiazeczke twarda Fajne takie skromne ale liczy sie gest :tak:

My juz po rosole Zaraz ide sie upiekszac bo do ludzi sie dzis wychodzi HiHI
Oliwka pewnie na chwile usnie w wozku w autobusie

Byl :tak::-) ja doastalam perfumy a dzieciaki Gabi lalkę żelki i rózgę:tak: Zuzia zegarek żelki i rózgę i Wojtek grę żelki i rózgę :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale te rózgi tak na przestrogę :tak:skromny Mikolaj ale sąsiadka byla i przyniosla dzieciakom po czekoladzie i taką fajną ozdobna bombkę

reklama
Do góry