reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej mamuski

Oliwka spala 1,40:tak:Teraz juz szaleje :tak:
Ja pojadlam i posprzatalam
Zaraz dam Oliwce obiadek I zaczne sie pomalu sykowac na szkolenie

Mama moja pojdzie z Oliwka po 16 do laryngologa :tak:

Malinka No to wspolczuje chorobska Oj to nieciekawei ze mala wiecej chora niz do przedszkola :-(Zdrowka dla was wszystkich :tak:

Pozniej jak mi sie uda to wkleje wieksze fotki A wozek to z wikliny Takie chyba 52 cm Cos kolo tego wiec bedzie malutki Wsam raz dla Oliwki jak zakuma do czego wozeczek taki sluzy
To co wam pokazalam to jest wozek z kolyska dla lalek
I nie wiem czy sam wozeczek z wikliny kupic cz z kolyska Choc ja mam chec na ta kolyske :tak:

Agunia-In Malinka juz wsio napisla Dolanczam sie do jej slow :tak:
A co do okien to ja tez jeszcze nie myje :-p
Agunia i co fajnie na nowym mieszkaniu ?Czekamy tu na ciebie :tak:

reklama
No, u mnie też chorubsko zawitało , nmnie rozłożyło wczoraj po południu, momentalnie jak w pysk strzelił, senna-osłabiona, z nosa ciurkiem, kich za kichem, w kościach kłucie, no masakra, a i gardło opuchnięte.
Mała obudziła się z katarem, kichaniem i brzydką chrypą. Coc przywlekłam z tych sobotnich zakupów, fuck.
I dobrze, że mi przypomniałaś, mała przysypia, bo tez osłabiona, to jaj zaraz tez syropu naszykuję.

Dużo zdrówka dla was i kurujcie się jak najlepiej:tak::tak::tak:

my po wizycie u pani doktor
julka do końca tygodnia w domu dostała antybiotyk w piątek do kontroli....ma ceclor osłonę i pyrosal
antoni bez antybiotyku osłuchowo czysto dostał wapno ,pyrosal i nasivin do tego dokupiłam neo angin i zostawiłam w aptece 100 zł:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:by to szlag jasny trafił:wściekła/y::wściekła/y:
pani doktor wypisała julce zwolnienie do szkoły i tak od 9 listopada do 7 grudnia i od 7 grudnia do 12 grudnia:szok:a jeszcze wcześniej 2 tygodnie też była chora:szok::szok::szok::szok:moje dziecko więcej w domu jak w szkole:-:)-:)-(no nic najwyżej pochodzi 2 lata do zerówki ma czas ma w końcu dopiero 5 lat:confused2:

Dla was też dużo zdrówka a zwłaszcza dla Julci:tak::tak:
Ja właśnie z zakupów wróciłam i niestety cały czas pada:-:)-:)-(

Bylam z mlodymi w bankomacie ,w aptece,sklepie i po Dominika:tak::tak::tak::tak::tak:Wcale nie jest tak cieplo na dworze jak myslalam:no::no::no::no:Jak przyszlysmy do domu to mlode wypily herbatke z cytrynka i teraz juz spia:-)Dominik u siebie i nawet nie wiem co robi hehe.Grunt ze jest cicho i nie przylazi do mnei co chwile:-);-)
Mam trzy karty do bankomatu i tylko jeden pin:szok::szok::szok::szok::szok:Masakra:wściekła/y:A pin jest akurat od tej z ktorej moge najmniej wyplacac:no::wściekła/y:

MALINUS
Oby dzieciaczkom szybciutko przeszlo:no::no::no:No a leki niestety tyle kosztuja:no:A zdrowie jest najwazniejsze

Przelozylam dzisija wizyte u alergologa dziewczynek bo bylam pewna ze maja ja jutro a spojrzalam na kartke i okazalo sie ze byla dzisiaj na 10;45 i 11;30:no:Ale wstyd:no:No ale zadzwonilam i powiedzialam ze male sa chore i nastepna mam 18 stycznia:tak:
Musze sobie kartke powiesic na lodowce zebym nie zapomniala

U mnie zawsze daty są na lodówce, bez tego zapomniałabym własnej głowy:-D:-D:-D

Piciu z pracy skoczy na Manhatan ( targowisko ) i zrobi zakupy a po resztę ( całkiem sporą ) wyślę go do Kauflandu. Listy już sporządzone, jak dobrze, że dziś robi do 14...i że jest taki kochany...

U mnie zawsze daty są na lodówce, bez tego zapomniałabym własnej głowy:-D:-D:-D

Piciu z pracy skoczy na Manhatan ( targowisko ) i zrobi zakupy a po resztę ( całkiem sporą ) wyślę go do Kauflandu. Listy już sporządzone, jak dobrze, że dziś robi do 14...

Ja tez musze sobei zrobic bigerska liste zakupow:tak::tak:Ale nie wiem kiedy na nie pojade bo czekam az calkiem wyzdrowiejemy:tak::tak::tak:Chyab ze mi tesciowa zostanie z mlodymi to bym sobie w jakis dzien szybciutko sama podskoczyla:-);-)Ale to jest raczej malo prawdopodobne hehe

dowikluś mój pietruszka jakoś 4-5 m-cy temu poszedł wypłacać kasę z bankomatu i tak wbijał pin (3 razy) że sobie kartę zablokował bo wbijał pin ale od karty której już nie ma ze 3 lata i karte bankomt zablokowal:-Dteraz się z tego smiejemy ale wtedy byliśmy wściekli bo to był dzień zapłaty za mieszkanie na nową czekaliśmy ze 2 tygodnie:rofl2:
a ja często wbijam kod pinu telefonu zamiast karty bo mam podobne:cool2:
Antoszka śpi już 2 godzinkę więc dziś tylko jedna drzemka a potem o 20 tatuś go położy spać do łóżeczka czego jak mi się przyznał się boi bo on będzie płakał...powiedziałam mu twardo do łóżeczka i koniec tam jest jego miejsce do spania jak go nauczymy spać w łóżeczku to tam będzie zasypiał a jak teraz odpuścimy to będzie tylko gorzeej:eek::eek::eek:

elllooo

Jeszcze nie nadrobilam ale widze ze 3 stronki mam po 40 postow:eek:
U nas nadal chorobowo.Laura i ja obie z kaszlem mokrym i obie z katarkiem:-( Dzis sloneczko fajnie swieci wiec wezme na chwilke Laure na podworko.Siedzenie w dfomku bez goraczki to tez zly pomysl.NOn stop okna otwarte ale to nie to samo co spacerek

W mam talent wygral moj faworyt:tak:

Lali na Mokolaja kupilam samochod dla Baby Born

...ide nadrobic

reklama
Masz racje ANKA -idzcie na spacerek jak nie macie goraczki:tak::tak::tak::tak:
Ja siedzialam z moimi w sobote i niedziele w domu bo caly czas padalo a poza tym Wiktoria miala goraczke:no:Dzisiaj obudzila sie juz bez goraczki wiec spacerek juz zaliczony:-);-)

MALINUS
Konsekwencja,konsekwencja i jeszcze raz konsekwencja:-):-):-):-)
Zobaczysz P sobie poradzi:tak::tak::tak::tak:MUSI hehe

Do góry