kasik1106
Fanka BB :)
Madzik - ja tez dzisiaj odbieram wyniki całej listy badań, trochę mam stresa
Vanilka - Fajnie, że przeprowadzka udana (tez lubię ciepełko)
Geperty - Cieszę się, że trochę wyluzowałaś, duchowo jestem z Tobą, ale czuje, że będzie o.k.
Perla - dziś jadę do Rossmanna to spróbuje polecanego przez ciebie kremu, bo FISSAN mi się kończy, mama tylko nadzieję, że nie jest zbyt rzadki, jakoś teraz bardziej mi służą te tłustsze
Kama - ku mojej rozpaczy też coraz bardziej podchodzi mi słodkie i najgorsze, że nie mogę się oprzeć:/

Vanilka - Fajnie, że przeprowadzka udana (tez lubię ciepełko)
Geperty - Cieszę się, że trochę wyluzowałaś, duchowo jestem z Tobą, ale czuje, że będzie o.k.
Perla - dziś jadę do Rossmanna to spróbuje polecanego przez ciebie kremu, bo FISSAN mi się kończy, mama tylko nadzieję, że nie jest zbyt rzadki, jakoś teraz bardziej mi służą te tłustsze
Kama - ku mojej rozpaczy też coraz bardziej podchodzi mi słodkie i najgorsze, że nie mogę się oprzeć:/

ja ledwo zywa, zaryczana ....szkoda gadac:-(z usg wyszedl pecherzyk, ale napewno nie ma 6 tygodniu tylko wyglada na 5 . mam brac Duphaston i jutro sie zglosic - moze byc tak, ze po prostu ciaza sie nie rozwija, albo moze tez byc wszystko dobrze...zapytala sie mnie czy mam zostac w szpitalu - powiedzialam, ze nie, ale potem jak poszlam znowu do recepcji, zeby mi wypisali recepte to ten inny lekarz sie mnie pytal dlacego nie chce zostac w szpitalu...juz sama nie wiem...a powinnam? no bo co mi to niby da, ze bede tam lezec? w domu tez bede lezec, a pozatym jakby naprawde trzeba bylo chyba mi kazala zostac? juz sama nic nie wiem....wydaje mi sie , ze juz po ciazy...jestem osowiala....sorki, ze sie tak rozpisalam

Jeszcze moze ze 2 tyg.w nim pochodze i koniec.Jak tak dalej pojdzie to w 5 mc-u ludzie beda sie dziwili czemu jeszcze nie urodzilam