reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Radomia :-)

to nie dwa dni tylko caly tydzień!!:szok:prócz samochodu mamy do objechania kilka wujków i cioć Łukasza...

aaaaaaa, to co innego
bylam przekonana,ze tylko weekend

nie martw sie, tylko korzystaj z takiej wycieczki:-):-)

opowiem co sie u mnie dzialo kiedys na kawce jak juz doinformuje sie na 100%na ktora godzinke bylo
caluski dla wszystkich:tak::tak:

trzymamy za slowo;-)

to kiedy kobietki organizujemy kolejne spotkanie na plotki?
na pewno nie w nadchodzacym tyg. bo niekat nie bedzie
hhhmmm, a w jeszcze kolejnym chyba ja wybywam do rodzinki. pewnie tak do swiat nam zejdzie:zawstydzona/y:

jutro lecimy na spoznione imieniny znajomych. Julitka juz zrobila laurke:-)

nie chwalilam sie jak Jultika umie sie ladnie przedstawic:-). wczoraj to zademonstrowala u p. doktora;-)

reklama
Hej.
W imieniu Antosia dziekuję wszystkim e-ciotkom :-)
Impreza się udała tak że Antek jeszcze w nocy przeżywał wydarzenia z wieczoru.
donkat oj to spotkanie chyba dopiero w przyszłym roku, bo my jak wyruszymy przed świętami to wracamy po Nowym Roku.
niekat trzymam kciuki za powodzenie!!!! Wszystko na pewno pójdzie dobrze, a dzieci będą grzeczne jak aniołki jak trochę potęsknią za mamusią i tatusiem

1706.gif
1679.gif
1679.gif
1679.gif

Aldonko z okazji "nastych" ;-) urodzin spełnienia marzeń, powodzenia w zyciu, jak najmniej zakrętów, szmalu pod dostatkiem i co najważniejsze zdrówka !!!:-):-):-)

1922.gif

Dziekuje Justa:-):tak::tak:
to slowo "naste" najbardziej mnie ucieszylo, bo jakos chyba przezywam kryzys wieku sredniego:rofl2::-D
duch mlody, ale kalendarz nie pozni:-(

Witam!!!

ciezka dzis ejstem. miaalm przerwana nocke, bo musilaam P wyszykowac do drogi. potem nie moglam zasnac. wdodatku poogda pod psem:sorry:

o 13.30 mam pgrzeb sasiada, ale niunka dopieor co zasnela i chyab nie zdazymy. mam andzieje, ze chociaz na cmentarz uda nam sie pojsc

donkat spóźnione co prawda, ale szczere życzenia urodzinowe :-) Niech Ci się dobrze wiedzie w życiu, pod każdym względem. I nie marudź na kalendarz bo co ja bym miała powiedzieć. Najważniejsze że wciąż nam jeszcze pod górkę a nie z górki :-)
Pogoda dziś do kitu, ale chyba czas się przyzwyczajać , w końcu to już grudzień. Antek też chyba reaguje na niskie ciśnienie, bo najpierw spał do 9.15 a później zasnął znów o 11. I nadal śpi.
Zaproponowałam w tym roku rodzeństwu, że może już czas przestać sobie robić nawzajem prezenty gwiazdkowe, bo już nie jesteśmy dziećmi i może wystarczy pamiętać o urodzinach bo imienin nie obchodzimy, ale na początku mój pomysł spotkał się z oporem, zwłaszcza brata,bo ja i siostra mamy rodziny a on zostałby całkiem bez prezentu.No ale jest jeszcze kilka dni i może strawi temat.

Ciekawe jak tam idzie niekat, może jednak znajdą autko szybciej i wrócą przed czasem.
Sewa a jak Twoje samopoczucie? Wyzdrowiałaś już?
justa w Ty się już z bunkra odkopałaś?? :-)
Miłego dnia kobietki

donkat trochę spóźnione, ale szczere życzenia urodzinowe! Wszystkiego co najlepsze!

Ostatnia edycja:
witam wieczorowo!

Julitka pije mleczko i mam nadieje, ze lada moment zasnie:tak:

Dziekuje za zyczonka, wiem, ze sa szczere:-):tak:

Zaproponowałam w tym roku rodzeństwu, że może już czas przestać sobie robić nawzajem prezenty gwiazdkowe, bo już nie jesteśmy dziećmi i może wystarczy pamiętać o urodzinach bo imienin nie obchodzimy, ale na początku mój pomysł spotkał się z oporem, zwłaszcza brata,bo ja i siostra mamy rodziny a on zostałby całkiem bez prezentu.No ale jest jeszcze kilka dni i może strawi temat.

Ciekawe jak tam idzie niekat, może jednak znajdą autko szybciej i wrócą przed czasem.i

gdy u nas bylo mniej dzieci, to ciagnelismy losy i dzielilismy sie prezentami dla wszystkich za mniej wiecej okreslona kwote. teraz dzielimy sie dziecmi i tylko one dostaja prezenty:-)

Sewa[/B], zdrowka dla Was i oby meza nie dopadlo, bo kto bedzie o chorowitkow dbal?

faktycznie, nie maja wyobrazni Ci tesciowie:sorry: zeby kupic kazdemu cos porzadnego, to ilez to trzba pieniedzy, a znowu ilez to mozna kupowac jakies *******ki:sorry::eek:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no miałyscie racje - znaleźlismy auto dośc szybko:tak:dziś odbieramy kluczyki i nowe blachy a wracamy najprawdopodobniej w środę wiecorem - znaczy wtedy wyjedziemy od teściów a kiedy wrócimy do radomia to już inna bajka;-):-)pewnie sie odezwe dopiero po powrocie ale przyajmniej sie zamledowałam:-p Mamy dla mojego tatulka Mercedesa A170 CDI Long Classic w którym jest fuul miejsca z tyłu i wogóle jest pinkny.Kolor ciemny niebieski/granat:-)tatlko bedzie na pewno bardzo zadowolony bo co bym mu nie kupiła będzie lepsze od Cienko cienko które teraz ma:rofl2:
dzieci maja się dobrze - dzwonię codziennie rpzed ich snem zeby im zyczyc kolorowych i widze ze dzielnie sie trzymają... tylko Oli jakaś takaś smutna:sorry:pewnie jak było na prawde dowiem sie dopiero jak wróce:cool2:

reklama
Do góry