reklama
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Witam wszystkie Marcóweczki
Jestem u Was zupełnie nowa, nawet nic nie doczytałam bo produkcja naprawde imponujaca.
Mam termin na 23.03 i pod serduszkiem rosnie maly Franek. Chcialam zapytac czy przyjmiecie mnie do swojego grona Marcóweczek???
Wcześniej sie nie odzywałam bo nie chciałam zapeszać. Juz mam na swoim koncie dwa Aniołki. dzisiaj stwierdziłam, że dosyc tego dobrego i przełamalam sie żeby do Was napisać.
Pozdrawiam, Agata
Witamy
A ja zapraszam do tworzenia kartek świątecznych
BoboVita - Świąteczna Kartka Bożonarodzeniowa
agi28-WITAMY I ZAPRASZAMY DO ROZMÓW
dronka- pierwszą glukozę miałam robiona jak jeszcze nie byłam w ciąży, potem miałam robiona jakoś w 18 tygodniu(ze względu na to że pierwsza wyszła nie najlepiej) no i teraz muszę kontrolować i w przyszłym tygodniu na na idę, brrrrrrrr

dronka- pierwszą glukozę miałam robiona jak jeszcze nie byłam w ciąży, potem miałam robiona jakoś w 18 tygodniu(ze względu na to że pierwsza wyszła nie najlepiej) no i teraz muszę kontrolować i w przyszłym tygodniu na na idę, brrrrrrrr
Ja bym reklamacje napisała. Powinni zwrócic te 90 zł. Do tego opisać dzisiejsze zachowanie Panów i powinno byc po sprawie. ja tam zawsze w takich sprawach walczę jak wiem że mam rację.
ja nie mam siły przed świętami wytaczać awantury zakładowi energetycznemu - niech spadają na bambus i wypchają się tymi 90 zł
tylko zastanawiam się czy można zmienić, żeby nie przychodziły do nas jakieś durne prognozy, tylko zwykły rachunek
ccaroline - świetna kartka
moniSkaBe
Fanka BB :)
dobra , zawijam na miasto. :-)
ide. Bede niedlugo. nie piszcie za duzo.
ide. Bede niedlugo. nie piszcie za duzo.

reklama
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
ja nie mam siły przed świętami wytaczać awantury zakładowi energetycznemu - niech spadają na bambus i wypchają się tymi 90 zł
tylko zastanawiam się czy można zmienić, żeby nie przychodziły do nas jakieś durne prognozy, tylko zwykły rachunek
Myślę, że niestety się nie da, wszędzie są prognozy, wnerwiające jest to, płacisz a później jak ci przyjdzie wyrównanie 400 zl zapłacić to dopiero szok, ale jest inne rozwiązanie, wstawienie licznika na prąd, gdzie się "wykupuję prąd" i wykupujesz sobie za ile chcesz prądu i używasz go, nie wiem czy wstawienie jest bezpłatne.
Ach dziękuję za słodziaka