reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

No tam nie rodzę, tylko na Jarachowskiego.

Ale o żadnym szpitalu i tak nigdy nie słyszałam w 100% pozytywnych opini.

Moja kuzynka rodziła 3 lata temu na Jrochowskiego i sobie bardzo chwaliła, nie wiem jak jest teraz. ALE ja sie tam urodziłam w 79 i wtedy moja ciocia była tam położną ale to było 30 lat temu :laugh2:

Kasiulka a jak tam jest z porodem rodzinnym, można? i jaki koszt ewentualnie?

reklama
Oj jaki kochany ten mój misiek przyniusł mi barszczyk ukraiński do pracy wiedziałże już mnie pewnie znowu z głodu mdli a teraz brzuch pełny można pracować dalej:-)

A ja właśnie wcinam przepyszną sałateczke, ktorą mążuś zrobil wczoraj jak juz spałam. :-) Starają sie ci nasi Panowie :-D

Wlaśnie mój to samo już od poniedziałku niepale a w poniedziałek po kryjomu popala i tak może palić tylko w kibelku i na dworzu bo ja nieznosze dymu wątpie w to czy uda mu się kiedyż rzucić:no:

Gosiu ty również jesteś z Poznania ?

Ja w okolicach Poznania mieszkam. A rodzić będe w Czarnkowie...może Poznanianki słyszały o tym szpitalu bo tez bywało o nim głośno:szok::eek: Ale ja sobie chwalę:tak:może dlatego że trafialam na fajne położne. Ale swego czasu, jak rodziłam Wiki to dużo pań z Poznania przyjeżdżało tu rodzić:shocked2::-)

reklama
W końcu i ja tu zawitałam. W domku już sama zostałam więc mam chwilę ciszy i spokoju;-).
Co do szpitali ja wybrałam lekarza, który pracuje w szpitalu Opinie o nim są różne ale i tak ma jedne z lepszych w Łodzi. plusem jest to, że jest mały. raz leżałam w molochu ICZMP i więcej nie chcę.
Popatrzyłam sobie na szpital Medicover - super warunki i pewnie opieka też ale niestety nigdy nie byłoby mnie stac aby tam rodzić - 12 000 zł za poród - masakra.

Do góry