reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Szczerze to ja też się zastanawiam nad zTrzebnicą.
Moja teściowa pewnie będzie mnie namawiać:-)
Ale lekarza mam który pracuje na Brochowie;-)

reklama
Na pomidorówkę to miałam ochotę wielką ale jej w końcu nie zjadłam bo mnie odrzuciło jak tylko wzięłam 1 łyżkę do buzi... Mój mąż za to pałaszował ze smakiem :-)

Mam pytanko ile chcecie pieniążków przeznaczyć na wyposażenie dziecka - od wózków, łóżeczek po pierwszą wyprawkę?

Czyli tak jak mnie ostatnio od gulaszu, miałam na niego straszną ochotę a jak przyszło do jedzenia to nawet przełknąć nie mogłam. Widać to kolejny "sympatyczny skutek" ciąży :-D

My chcemy wydać jak najmniej. Nie będziemy oszczędzać na dziecku ale też nie chcemy popaść w jakąś wariację. Będziemy kupować rzeczy proste i praktyczne bez żadnych bajerów które w większości i tak są tylko dla rodziców którzy lubią się chwalić :-D a cenę czasami podnoszą makabrycznie. Ostatnio np. widziałam grające i świecące nocniki :-D :-D :-D

Ja dziś na obiad zestaw z mc'donalda, nie wiem jak Wy ale ja sobie trochę odpuściłam rygorystyczną dietę samych zdrowych rzeczy. Przez zeszły tydzień zjadłam 5kg parówek, wiem że nie zdrowe ale co jak mnie ochota naszła :-D :-D
5 kg parowek? To jadlas dziennie prawie kilogram? Dobrze zrozumialam? :szok:

Popatrzyłam sobie na szpital Medicover - super warunki i pewnie opieka też ale niestety nigdy nie byłoby mnie stac aby tam rodzić - 12 000 zł za poród - masakra.
Inaczej sprawa wygląda jeśli sie ma w pracy pakiet zdrowotny w Medicoverze. Wtedy sie tyle nie płaci :)

A dywan jest hmmm brązowy w różnych odcieniach.

Mam pytanko ile chcecie pieniążków przeznaczyć na wyposażenie dziecka - od wózków, łóżeczek po pierwszą wyprawkę?
My tez ostatnio dywan kupilismy i tez w roznych odcieniach brązu. Taki kudlaty Shaggi czy jakos tak ;-)

Na wyprawke mysle ze wydamy jakies max 3000zl w tym 1500 na wozek.

A ja już najedzona ... aż po uszy ...
i chyba dlatego tak mi się spać zachciało ;)

zmykam więc do łóżeczka i pewnie do jutra!
bo maż mi zapowiedział, ze jak wróci z naszego mieszkanka to cały wieczór spędzi z nami ... :) nie tknie komputera ani pracy!
wczoraj pobeczałam, ze mi smutno i źle bo siedzę sama i proszę - zadziałało!

buziaki i miłego wieczorku!

5 kg parowek? To jadlas dziennie prawie kilogram? Dobrze zrozumialam? :szok:

Nie no trochę mniej przez 7 dni :-) Były w opakowaniu 5kg, ostatnio pytam się mojego męża gdzie moje parówki a on że już wszystkie pochłonęliśmy (tzn ja i junior) to był dla mnie dopiero szok, wiem jednak że przez najbliższy czas raczej nie będę mieć na nie ochoty :-)

A ja już najedzona ... aż po uszy ...
i chyba dlatego tak mi się spać zachciało ;)

zmykam więc do łóżeczka i pewnie do jutra!
bo maż mi zapowiedział, ze jak wróci z naszego mieszkanka to cały wieczór spędzi z nami ... :) nie tknie komputera ani pracy!
wczoraj pobeczałam, ze mi smutno i źle bo siedzę sama i proszę - zadziałało!

Ach te kobiece sztuczki :-D Jak to mówią cel uświęca środki :-) gratuluję sukcesu :-)

My tez ostatnio dywan kupilismy i tez w roznych odcieniach brązu. Taki kudlaty Shaggi czy jakos tak ;-)

Na wyprawke mysle ze wydamy jakies max 3000zl w tym 1500 na wozek.

U nas kudłate odpadają bo mamy psa i sierść strasznie trudno wydłupać spod kędziorków dywanu - mieliśmy taki z ikei z frędzlami i normalnie masakra.
Mykam się przewietrzyć z sierściuchem i mężem a później czeka mnie porządkowanie w szafach ciuchów :-D

Cześć dziewczynki:)Ja właśnie zasiadlam troszkę popisać z wami bo robiłam pizzę:)Na razie się piecze zobaczymy co za cudo wyjdzie!!!:-D

Hefi ja jestem z Trzebnicy mieszkam na przeciw szpitala:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry