reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

ja mu daje po kawaleczku chlebek
np: jem tosta z maselkiem to mu daje potroszeczku , on otwiera dziubek jak ptaszek i sobie memla i gryzie dziaselkami teraz zabakami...
nie daje mu pietki bo to najgorsze co moze byc, kumpela mi mowila ze jje corka by sie tym tak udusila bo mymlala i urwala wiekszy kawal, a tak to ja mu daje i jest pod kontrola...

reklama
sofiku pisalas cos rano ze mroz masz?? 0 stopni C ? hehe :-):-):-):-)buahahaha mroz....hihi LOL :rofl2::-):-D....u mnie minus 28 C:ninja2::wink::oo:

sofik ja daje te po 7 miesiącu co są , zauważyłam ze twój synuś to Filip , młody miał być Filipkiem , następny jak będzie chłopak to będzie Filip
sikora mój memłał ten chleb ja mu dawałam nawet jak nie miał zębów, jakoś sobie radził :-)

sofiku pisalas cos rano ze mroz masz?? 0 stopni C ? hehe :-):-):-):-)buahahaha mroz....hihi LOL :rofl2::-):-D....u mnie minus 28 C:ninja2::wink::oo:

buhahahahah dla mnie to morz bo u nas zimy nie ma :no:

sofik ja daje te po 7 miesiącu co są , zauważyłam ze twój synuś to Filip , młody miał być Filipkiem , następny jak będzie chłopak to będzie Filip
sikora mój memłał ten chleb ja mu dawałam nawet jak nie miał zębów, jakoś sobie radził :-)

Oj zawsze chcialam miec synka Filipa ( m chcial KUba) ale zostalo Filip (moj szwagier tez tam ma) ale to nie po szwagrze imie(ale wszyscy tak mysla ):-D

a ja pamietam jak Fi sie mial urodzic i sofik sie nie mogla juz doczekac haha....a teraz Kacper Gosi ma juz ponad 3.5 tygodnia aaaaaaaaaaa szokun normalnie jak ten czas zapierd.....lalalalalalalal :-)

oj laski jesteście dla mnie skarbnica wiedzy, będę Wam co jakis czas dupę truć:-p:-D
skoro ja mu dopiero wprowadziłam gluten (10 dni) to może jeszcze poczekam z tym chlebem, co?

kiya jaka firma robi jogurty po 7 miechu ???
nie widziałam nigdy żadnego
ślepam czy co:cool2:

sikora ja kupuje w marketach a robi Bobovita i Nestle , tak samo obie robią musy wieloowocowe dla dzieci .
sikora co do glutenu daj mu kawałek skorki od chleba jak mu nic nie jest to raczej może gluten

reklama
oj laski jesteście dla mnie skarbnica wiedzy, będę Wam co jakis czas dupę truć:-p:-D
skoro ja mu dopiero wprowadziłam gluten (10 dni) to może jeszcze poczekam z tym chlebem, co?

Kochana gluten sie podaje juz o 6 m-ca (ciocia pediatra mi mowla ze wsyztko sie zmienilo) kiedys byla od ROKU -szukalo sie bezglutenowych chrupek teraz mozna juz jesc...

Pawimi oj sama pamitam to ... ale was zaskoczylam ze Fi juz sie urodzil bo ona 3 tyg, wczesnije, ale p nocach z pawiki pisalam sobie jak maly mnie kopal i spac nie mogla,...

kiya moj M to Kuba i chcial juniorka:-D

Do góry