reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Hefi zapraszam na soczek:):-D

lena cytowana przez ciebie wiadomość była napisana przez zdec ;-)
Ale jak tylko będę się wybierać w pobliże szpitala to nie omieszkam cię powiadomić :-p i się bezczelnie wprosić na soczek :tak:
A ja właśnie posprzątałam ciuchy w szafach i powywalaliśmy z mężem to czego nosić już nie będziemy - wyszło 3 olbrzymie worki. Zostało poodkurzanie, pomycie podłogi w pokoju i rozłożenie dywanu :-D.

reklama
Patrzcie co ja dzisiaj kupiłam :-D

34qjyuh.jpg

ZUS i US

Luzik, spoko tak czasami jest, no cóż musi rząd ukrócić ta biurokrację, widocznie maja za dużo spraw poza praca do załatwienia. Jeżeli któras pracuje w ZUSIE to przepraszam bo oczywiscie nie wszyscy sa tacy, ale wiekszosć sie zgodzi, że tam w du..ie mają, że my na kasę czekamy. Słuchaj ja pare lat temu poszłam do Urzędu Skarbowego bo zaczął się październik a ja za pit niet kasy. Ja tam idę a one mi mówią, że mnie nie maja w ewidencji ludności, tak się wpieniłam i mówię babie jednej, że kurna od 100 lat tu mieszkam i zawsze tu pity oddaję, ona na to, e ona nie wie a ja jej na to, że musi się douczyc jak nie wie. Ty odsyłali mnbie do 7 pokoi w ósmym powiedziałam, że do dziewiatego nie pójdę i niech sama idzie albo to w telewizji opowiem, że burdel majĄ. cAŁE szczęście, że miałam ksero pitu którego oddałam z ich data przyjęcia. Więc babsztyl niemiły wział odemnie ksero, rozumiesz mojego pitu bo zgubiły. Zapytałam czy gdybym ja zapomniała o rozliczeniu tez by były takie wrozumiałe. Gdyby ona była miła to tez bym inaczej rozmawiała bo każdemu może się w pracy przytrafic, ale skoro ona z morda to ja jej tez, skończyło się, że ZUS i US to świete krowy o i tyle ale napisłam :sorry:

cześć, dotarłam do domu, nareszcie:-)
jakiś czas temu pisałam ze u mojego dziecka w przedszkolu panuje szkarlatyna, na szczęście Wiktorię omineła, ale teraz pojawił się rumień zakaźny:-( jak nie urok to... i znowu bede się zastanawiac przez 2 tyg czy się zaraziła czy też nie:-(

krakowianka79 - hahaha jestem świętą krową:rofl2:

Wróciłam właśnie od dentystki wkurzyłam się bo pod pląbą zrobiła się próchnica i to taka że musiała zatruć ząb i teraz mnie troszke pobolewa nienawidze tego bólu już chyba wole rodzić:-D

reklama
Cześć dziewczynki :-) Niedawno wróciłam z pracy, nie było tak źle, a nawet całkiem sympatycznie :-) No ale troszkę zmęczona jestem... mimo to zabieram się teraz za lekturę- nie jest tak źle- tylko 10 stron do nadrobienia :-D
To na razie :-)

Do góry