reklama
narzekalas ze rozrywki nie masz to idzEj laski słuchajcie mój kolega zaproponował mi jutro wypad do kina na całą noc (noc kina) i nie wiem czy iść czy nie??

Ej laski słuchajcie mój kolega zaproponował mi jutro wypad do kina na całą noc (noc kina) i nie wiem czy iść czy nie??
idź!!! ja byłam na takiej szalonej nocy, wtedy sponsorowała ją moja firma , oprócz kina były tańce, żarcie, picie do białego rana!!! jak masz możliwość idź!
olcia79
mama Kamila i Emilki
hahahahahha WITAM KOLEJNĄ DEZERTERKE hahahahaty lepiej ladnie przywitaj kolejna dezerterke kochana :-)
IZABELKA WITAMY WITAMY!!!!!
mamy tylko nadzieje ze ty nie szpieg karamba z krainy d(r)eszczowców buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhahahhahahahahahah
hahahahahha WITAM KOLEJNĄ DEZERTERKE hahahaha
IZABELKA WITAMY WITAMY!!!!!
mamy tylko nadzieje ze ty nie szpieg karamba z krainy d(r)eszczowców buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhahahhahahahahahah
jasne, że szpieg

zaraz wskoczę na mc dać cynka, co wy tu wyprawiacie

olcia79
mama Kamila i Emilki
to było do mnie,co bym cie przywitalato ja dezerterka Izabelka z MC
jak będę miała chwilę to wkleję jakiś suwaczeko, a które nie pamiętają to przypominam mam synka Julka 2 latka i 10mcy
dzisiaj robiłam kolejną porcję pierników ale są pyszne :-)
hahahahah a o twoich piernikach juz czytalam na cm hahahah
ktos tam pragnal twego przepisu na te pierniki
olcia79
mama Kamila i Emilki
jasne, że szpieg
zaraz wskoczę na mc dać cynka, co wy tu wyprawiacie![]()
noooooooo ba ja juz powysyslalam privy tam ze teraz jestem tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
reklama
noooooooo ba ja juz powysyslalam privy tam ze teraz jestem tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
olka nawet wiem komu buahahaha :-) dobra lachory ja bede za 15 minut bo musze jechac po mlodego,tylko mi nigdzie nie wazcie sie isc stad!!!