reklama
Ja dziś serwuje spagetti, zostało mi mielonego z wczoraj........... a co będę sie przemęczać.
Wkurzyłam się, bo kupiłam wczoraj posciel dla mojej królewny i do Robercika( bo go wylosowałam do prezentu..... ma 2,5 roczku) i facet odpisał, że te dwa wzory niestety sie juz skończyły i mam sobie wybrać inny............. a niech się wali, bo ja akurat chcę inne.......
Szukam też zlewu granitowego, naroznego tylko czemu one są aż takie drogie![]()
Olej gościa i napisz że w takim razie rezygnujesz z zakupu;-) a zlewy są okrutnie drogie

Muszę zaraz przejrzeć zamrażalnik i sprawdzić czy mam na tyle obcinek z piersi z kurczaka żeby mi stykło jutro na sałatkę bo obiecałam tej kumpeli co jutro idziemy na parapetówe że zrobie sałatkę i upieka ciasto
ja to zawsze taka dobra duszyczka jestem ale szkoda mi laski bo sie nazasówa a jest w ciąży;-) już się chyba naspała moja gwiazda bo właśnie mi się wpakowała na kolana

dobrze, że mamy jeszcze troche czasu i prawie wszystko kupujemy w promocjach.........Olej gościa i napisz że w takim razie rezygnujesz z zakupu;-) a zlewy są okrutnie drogiemy jak szukaliśmy do kuchni pojechaliśmy do Wrocławia i w jeden dzień iobjechaliśmy chyba z 7 marketó spisywaliśmy ceny i tak udało się kupić zlew w leroy merlin w promocji, baterie w praktikerze a okap w castoramie
oczywiście po promocjach;-)
a do faceta napisałam, że żadnego innego nie będę wybierała
Nie chce jej czegoś takiego uczyć bo jak raz czy dwa tak zrobiłam to potem wieczorem był cyrkA jakbys połozyła się z nia to bardziej prawdopodobne że by usnęła

i własnie o to chodzi by sprzedać cokolwiek........................ a napisał, że własnie przed cwila się skoćććććńczyłyI bardzo dobrze powinien na bieżąco dodawać info na aukcji że brak wzoru tego czy tamtego a nie robi w ciula i liczy że ktoś potem będzie brał inny wzóra on zadowolony bo sprzedał
![]()

reklama
Podziel się: