reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

Dziewczyny ryczę ze szczęścia :biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:, reszta na odpowiednim wątku za chwilę ;-).

Zuzanna
i Axara witam wśród lipcówek :tak:.

reklama
Witam nowe Lipcóweczki:-)

Ja odebrałam właśnie wyniki na toxoplasmozę i cytomegalię- wyszło, że już je miałam kiedyś, mam przeciw ciała, a teraz jest ok.

Witam lipcóweczki!

Geperty wiedziałam ze będzie dobrze,cieszę się bardzo!!!

Zuzanna i Axara witamy Was serdecznie!!!

Ja dziś w przeciwieństwie do wczorajszego dnia czuję sie dobrze,nawet duzo zjadłam: chlebek z pastą z makreli, mleczko z płatkami cynamonowymi, zupę ogórkową , pączka, jak wróci mąż to zjemy krokiety z barszczem,ale mam dziś smaki!!!

Dziewczyny a ja mam dziś takiego lenia :-(nie zrobiłam dziś nic oprócz tego,że do koleżanki na herbatkę poszłam i objadłam się słodkim :tak::-) Może to przez to,że przeżyłam dziś szok,otóż moja szwagierka (ciąża-termin na lipca :-D) miała dziś usg i będzie miała bliźniaki!!!Jeszcze nie mogę w to uwierzyć :szok: :-D
Idę coś upichcić bo mężuś niedługo wraca :happy:
Aha i oczywiście witam nowe lipcóweczki ;-):-D

Jedziemy na weekand do znajomych oblewać nasze szczęście :tak:, nawet kupiłam różowego szampana (co by na dziewczynkę było :-p).
Postarajcie się nie pisać zbyt wiele ;-).

Geperty jeszcze raz gratuluję, śliczne maleństwo!!:happy:

Ja się melduję dziś dość późno!!
Dziś mam kryzys i teraz wiem co to jest być w ciąży!! Od rana mnie mdli i wymiotuję do tego potworny ból głowy i raz mi zimno - a raz ciepło!! Tragedia!! Jestem głodna ale na nic nie mam apetytu, a co zjem to niestety ląduje w kibelku!!

Nie przeczytałam poprzednich stron od wczoraj bo nie mam na to siły, ale dałyście czadu i zapisały 4 strony!! Moze nadrobie wieczorem!
Mam nadzieję ze wszytko u Was ok!! Trzymajcie się!!:-)

I witam nowe mamy: AXARA i Zuzanne!

Dziewczyny ryczę ze szczęścia :biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:, reszta na odpowiednim wątku za chwilę ;-).

Zuzanna
i Axara witam wśród lipcówek :tak:.

A rycz moja droga rycz, jak to ze szczęścia to można.
Ja rówież witam nowe lipcówki. Słuchajcie to zanosi się na niezły babyboom w lipcu :tak: oby szpitale były zdolne nas przyjąć

reklama
Hej Dziewczyny!
Ja tak na szybko, bo zaraz lecę na te babską imprezkę:-)
Po pierwsze GEPERTY - gratuluje i bardzo się cieszę:-), oraz witam nowe FORUMOWICZKI;-)
Ja, jak wspominałam rano czułam sie nie najlepiej, więc dla uspokojenia samej siebie urwałam sie z pracy i pobiegłam do lekarza. I słusznie, okazało się, że znowu dopadły mnie zatoki, więc dostałam L4. Przynajmniej trochę się wyśpię i odpocznę.
A co do zakazu picia u mnie kawy - istnieje on dlatego, że mam zbyt wysokie ciśnienie. Kilka razy dziennie je muszę mierzyć, ja na stałę biorę sterydy, bo jestem astmatyczką, a one podnoszą. Trudno, czego nie robi się dla dzieciaczków:tak:.

Dobra, ja zmykam... Życzę wszystkim udanego wieczorka:-). Jak wrócę wcześniej, to się jeszcze:-) odezwę.

Do góry