Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

dobre myśli przyciągają dobre rzeczy:-)
,co prawda święta spędzę u rodziców,ale trzeba coś zrobić żeby poczuć świateczną atmosferę
Na dziś po pracy mam w planie prezentowe zakupy 

i moze jakiegos pierniak upieke...pobawie sie w domek?...kurcze czas cos zaczac robic...choinke ubrana juz mam
Maz wszystkim ostatio sie zajmuje
Dziewczyny czy wy też tak macie...
Czuję że jestem głodna, takie jakby ssanie, na nic nie mam ochoty a jak coś zjem to po dwóch gryzach już nie mogę, a potem ssanie i mdli mnie i tak w kółko.
Ja nie wiem jak mam funkcjonować normalnie.
A do tego w głowie mi się kręci.
Ja naprawdę muszę się zastanowić czy od stycznia nie iść na L4 znów szefowa uraczyła mnie pracą - do poniedziałku muszę się wyrobić.
echhh
" ja nie mogę narazie się nigdzie wybierać jeszcze- zobaczymy co jutro gin powie. Choinkę też mam już ubraną, a na swięta jedziemy do rodziców. Ogólnie czekają nas 2 wigilie
nie wiem jak to przetrzymam, ale nie mogliśmy żadnym rodzicom odmówić, bo byłaby obraza... Ale marzę o tym, by mieć swój dom za kilka lat i tam urządzić święta
miłego dnia