Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tylko nie wiem jak sobie poradzę: stać tyle godzin, zapachy kapusty.... zobaczymy
Choinka tez juz u nas stoi i nastraja świątecznie, wczoraj porobilam wczelkie zakupy świąteczno- mikołajkowe: na allegro oczywiście. To mój sposób na mniej stresu 
Każdej życzę swojego domku, nawet najmniejszego - ja swój domek kocham :-)
- musiałabym chować przed córką, która jescze nie wie 

A co do komentarzy ze strony rodziny narzeczonego - to Wasze życie, macie prawo o nim decydować nie obawiając się nieprzyjemnych uwag
Może teściowa zrozumiałaby to, że w ciąży przeszkadza Ci nawet palenie przy oknie i by się powstrzymała? Nie zazdroszczę takich klimatów w domu rodzinnym, tym bardziej ważne jest to, co sami budujecie między sobą
Bo to nie zależy od nikogo
A nie lepiej by Wam było Wigilię spędzić samym, w domku nawet ciasnym, a dopiero dwa dni Świąt u rodziny?No, my też oczywiście wzięliśmy kredyt, z niego się wprowadziliśmy, ale część wykończenia i ogród to już ze sprzedaży mieszkania (tam też mieliśmy jeszcze trochę do spłacenia, ale reszta baardzo się przydała) Takie czasyNewfie ja to bym się chciała choć w 2 latach zmieścić z tą budową, niestety na wszystko potrzebne pieniądze- zobaczymy na jak długo wystarczy kredyt... ale i tak się cieszę, że pomału będzie rósł nasz domek![]()

Joaszka, rodzice nie zmienili nastawienia mimo Twojej ciąży? Smutne to niestetyA co do komentarzy ze strony rodziny narzeczonego - to Wasze życie, macie prawo o nim decydować nie obawiając się nieprzyjemnych uwag
Może teściowa zrozumiałaby to, że w ciąży przeszkadza Ci nawet palenie przy oknie i by się powstrzymała? Nie zazdroszczę takich klimatów w domu rodzinnym, tym bardziej ważne jest to, co sami budujecie między sobą
Bo to nie zależy od nikogo
A nie lepiej by Wam było Wigilię spędzić samym, w domku nawet ciasnym, a dopiero dwa dni Świąt u rodziny?