krakowianka79
nowalijka
Hej dziewczyny
Ale sie rozpisałyście
Dziś byłam u gin.i wszystko jest oki.nastepna wizyta 14 stycznia...
Superowo, że wszystko gra i tyka :-).
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej dziewczyny
Ale sie rozpisałyście
Super ksiażkę mężusiowi kupiłaś![]()
Hej dziewczyny
Ale sie rozpisałyście
ZAPYTANIE - słuchajcie czy was nadal bolą dość mocno piersi czy już nie. Bo ja się zaczęłam martwić. Bolą mnie tylko jak zciągam wieczorem stanik i czasem w nocy. Nie jest to już tak intensywny ból jak na początku. Jak jest u was :-(

(Swoją drogą jest to bajka na którą bym dziecka nie zabrała), najfajniejsze było to że byliśmy sami w sali kinowej, jeszcze przed rozpoczęciem mieliśmy ubaw sami z siebie :-)
skąd mam wiedzieć jak się czuje?? a potem "a gdzie twój brzuszek??" Jasne bo raz mam już ładny a raz nie mam wcale
chyba przez te hormony tak mnie to zdenerwowało.
Wiem że dziecko jest teraz najważniejsze ale chciałabym żeby czasem ktoś sobie przypomniał że oprócz tej dodatkowej funkcji inkubatora jestem tą samą kobieta co w sierpniu Ach. Rodziców i teściów mogę jeszcze zrozumieć, ale dziś dobili mnie nasi znajomi. Umówiliśmy się z nimi na sobotę i dzisiaj chcieliśmy dogadać szczegóły do którego pubu na to "piwko" pójdziemy a oni w wielki szok bo byli przekonani że przyjdą do nas na herbatkę skoro ja ciąży jestem
co z tego że w ciąży. Mam się w domu do czerwca zamknąć?? SORRY za te moje gryzmoły ale czasami to mnie na maksa irytuje i w swój sposób przykre jest, a może to tylko te hormony.Hej dziewczyny
Ale sie rozpisałyście
:-)
ja na szczęście tego problemu nie mam...zresztą u mnie narazie wiedzą tylko "wybrani" hihiMoje piersi to nawet nie wiedzą że jestem w ciąży :-) nie bolą i co za tym idzie rozmiaru też nie zmieniły :-( na co liczyłam. Byłaby to rekompensata za ta okropne mdłości z I trymestru![]()
![]()