reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Witam weekendowo :-D:-D
U nas przepiekne slonko, zaraz ide budzic meza i go ciagnac na spacer, a co mi tam bedzie spal w sobote ;-)

Tak sie ciesze ze w przyszla sobote lecimy do polski ze az sie wczoraj spakowalam :confused2: Oczywiscie musze wszysto rozpakowac bo nie mam co na tylek wlozyc. Pachnie swietami... :-D

Tak na wszelki wypadek: milego dnia dziewczyny!

reklama
Witam o poranku,

Znowu się nie wyspałam:-( Nie wiem czy jak bym się obudziła wieczorem to byłabym wyspana:tak:
Tak dzisiaj sobie myślałam, że dawno nie było żadnych informacji od Agnieszki, nie wiadomo co się dzieje? czy leży? czy do nas zagląda, a tylko po tych wszystkich wiadomościach nic nie pisze?

Dziewczynki dzięki za odpowiedzi w sprawie opryszczki. Rozmawiałam z moim lekarzem. Powiedział, że jesli pozostanie tylko na ustach i nie przeniesie się wokolice intymne to nie ma się czym martwić... Myślicie, że łatwo jest ją przenieść. Teraz się strasznie pilnuję, ale i tak się martwię. Mam nadzeję że będzie dobrze:) Spokojnej nocki Wam życzę:)Śnijcie słodko:)

Co do świątecznych prezentów, to po usłyszeniu opowieści męża jak to śmigał na zamarźnietym jeziorze na łyżwach z tatą...postanowiłam kupić mu porządne łyżwy:):):) Szkoda że nie pojeżdżę z nim:)

Ja mam często opryszczkę. Nie zdażyło mi się jej przenieść jeszcze w okolice intymne. Używam na nią Vratizolin i przeciętnie po kilku dniach już jej nie ma. Więc spokojnie, to nie jest choroba. Tylko opryszczka przynajmniej w moim wypadku oznacza osłabienie i wtedy bardziej pilnuję tego co jem i jak się ubieram:tak:

Mnie też dziś czeka sprzątanie i robienie piernika. Z sobotnich planów wyjścia do pubu nic mi nie wyszło, znajomi wolą przyjść do nas na herbatkę :wściekła/y: ciekawe czy gdybym nie była w ciąży to też by przyszli na herbatkę czy poszlibyśmy do knajpy :wściekła/y: Jak się wkurzę to będę się wieczorem źle czuła i z herbaty też nic nie wyjdzie w końcu w ciąży jestem mam prawo się źle czuć skoro do knajpy nie mogę iść ach.

W dodatku musimy iść jeszcze dziś z mężem do księdza. Postanowiliśmy wziąć ślub kościelny jeszcze przed narodzinami malucha. Normalnie się boję, jeszcze w ciąży i po cywilnym ach ciekawe co powie i czy w ogóle coś będzie mówił. Już wolę wizytę u dentysty :-D

zdec tez ostatnio myslalam o Agnieszce, chyba miala na 4 grudnia amniopunkcje zaplanowana?
anecznik po prostu kup piwko i zrob knajpke w domu :-D Moze to jednak fajnie ze tak sie troszcza, nie chca zeby dzidzius wdychal dym z papierosow, pewnie sami nie maja dzieci i nie wiedza do konca jak to jest? w kazdym razie zycze udanego wieczoru :tak: A o ksiedza sie nie martw na pewno mial do czynienia z "gorszymi" przypadkami. A slub koscielny na kiedy byscie planowali?

Wrrrr, ale jestem wkurzona :wściekła/y: Otóż współpracuję w pracy z takim "wielkim, sławnym" profesorem, który na co dzień mieszka w Rzymie i przyjeżdża tu od czasu do czasu i wszyscy muszą być wtedy w stanie gotowości... No i dowiedziałam się w czwartek o 21, że mam być w piątek o 15.... w piątek o 12 dowiedziałam się, że "dziś profesora nie ma, mam być jutro o 10" Dzisiaj wygrzebałam się z łóżka przed całą rodziną, wyskrobałam samochód, bo śnieg, wyjechałam i o 9.50 dostałam telefon, że "dziś profesora nie będzie, mam być jutro o 15" Normalnie szlag mnie trafił, czy we wszystkich dziedzinach "gwiazdy" są na specjalnych prawach i mają prawo ustawiać czas wszystkim wokoło? W sumie to go lubię i dużo się od niego można nauczyć, ale mógłby trochę wcześniej ustalać, kiedy będzie.... :wściekła/y::wściekła/y:No, to się wyżaliłam :-D
Paula24211- miłej imprezy u cioci
koriander- milego spacerku, u nas w regionie pochmurnie :-(, ale za to pięknie na drzewach leży śnieg (a na drogach piękne błotko)
zdec- no ja też myśle od kilku dni o Agnieszce, mam nadzieję, że odezwie się z dobrymi wiadomościami !
anecznik- no już się tak nie wkurzaj na tych znajomych ;-)A z knajpy nie rezygnuj, umów się z kimś innym :-) W końcu z dzieciaczkiem, jak już wyjdzie na drugą stronę, do knajpy razem nie pójdziecie ;-)Powodzenia u księdza! Jak będzie normalny to doceni, że chcecie dziecko w wierze katolickiej wychować...

Miłego dnia wszystkim!

anecznik ty się tak księdzem nie przejmuj, bo bez sensu. Przecież macie ślub cywilny, a teraz chcecie kościelny, nie może wam raczej nic powiedzieć.
Chociaż z nimi różnie bywa, może nie będzie po jego myśli...:-(

Dzisiaj uciekam. Jedziemy na wieś do rodziców, właściwie do stycznia. Jakoś w miarę możliwości postaram się do was zaglądać.:-) W czwartek mam wizytę u lekarza i już nie mogę się doczekać żeby okruszka zobaczyć:-)
Pozdrawiam wszystkich.
I życzę miłego weekendu:-)

reklama
Dzisiaj uciekam. Jedziemy na wieś do rodziców, właściwie do stycznia. Jakoś w miarę możliwości postaram się do was zaglądać.:-) W czwartek mam wizytę u lekarza i już nie mogę się doczekać żeby okruszka zobaczyć:-)
Pozdrawiam wszystkich.
I życzę miłego weekendu:-)

No to wypoczywaj :-)

Buziaki :-)

Do góry