reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Marulka ciężki dzień przez tempke czy coś się u Was dzieje??? Nie przejmuj się tempką może jeszcze się wyrówna &&&

a wiesz mam mnóstwo spraw do załatwienia, w tym na przykład taki bonus jak zeznania na policji, rozliczenie w firmie itp... tempka pewnie dlatego tak skoczyła...
biust mnie pobolewa małpowo, a do tego "tam" mi się od jakiś 4 dni coś dzieje... nie żebym musiała z drucianą szczotką walczyć, ale coś się zmieniło. śluzu powinno nie być a jest....

mówię wam - porażka.:-(

reklama
OBECNE STARACZKI:

zielona.wampirzyca-9 cykl
Hope33-okolo 16 cykl
Martilla - 6 cykl
agniesiar - 12 cykl
mmm -6 cykl
Noukie - 5 cykl
Marzi55 - 4 cykl
emilchen-URLOPIK
jagódka1231- 5 cykl
toska32- URLOPIK
chup - 1 cykl
Melissa-
kinga85 - 3 cykl (test 25.12.)
katia_793 - 9 cykl
Anulin- 2 cykl
rudka - 3 cykl- URLOPIK
maćku - 5 cykl z hakiem (test 21.12.)
Ren - 3 cykl
wisienka83-URLOPIK
ilonkasz- 2 cykl
&Ewcia - 8 cykl (test 26.12.)
iwcia81- - 1 cykl
agutkaZG - 4 cykl (test 18.12.)
nanusia - około 18 cykl
chiara1 - 2 cykl
Maxymka - 4 cykl
Scully - 2 cykl
olcia23 - 1 cykl (test 5.12.)
elleth - 3cykl
LauraOna - 3 cykl
Cameo - (test 8.12.)
martulka - (test 17.12.)
Kiciaq85 -
simag1 -
SylwiaSz - 4 cykl
MALUTKA1023 - (test 6.12)
skowronek - 4 cykl
kerna - 1 cykl
myszka1987 - 4 cykl (test 29.12)
Stefanka83 - 1 cykl
lopop - 44 cykl

Agniesiar i chiara widzę, że się nie udało zafasolkować. Ale może na same święta będzie "coś".

Ostatnio edytowane przez moderatora:
lopop widzę, że dałaś sobie radę i sama się dopisałaś - bradzo dobrze! wiesz, dziewczyny jak poprawiają listę to biorą bieżące fakty, faktycznie witałaś się na forum, ale nie sposób aktualizując listę przeglądać wszystkie posty... dlatego trzeba wpisywać się własnymi łapkami :tak:

Hej. ;-)

Troszkę się zaktualizuję i później odezwę się na dłużej. ;-)

zielona.wampirzyca-9 cykl
Hope33-okolo 16 cykl
Martilla - 6 cykl
agniesiar - 12 cykl
mmm -6 cykl
Noukie - 5 cykl
Marzi55 - 4 cykl
emilchen-URLOPIK
jagódka1231- 5 cykl
toska32- URLOPIK
chup - 1 cykl
Melissa-
kinga85 - 3 cykl (test 25.12.)
katia_793 - 9 cykl
Anulin- 2 cykl
rudka - 3 cykl- URLOPIK
maćku - 5 cykl z hakiem (test 21.12.)
Ren - 3 cykl
wisienka83-URLOPIK
ilonkasz- 2 cykl
&Ewcia - 8 cykl (test 26.12.)
iwcia81- - 1 cykl
agutkaZG - 4 cykl (test 21.12.)
nanusia - około 18 cykl
chiara1 - 2 cykl
Maxymka - 4 cykl
Scully - 2 cykl
olcia23 - 1 cykl (test 5.12.)
elleth - 3cykl
LauraOna - 3 cykl
Cameo - (test 8.12.)
martulka - (test 17.12.)
Kiciaq85 -
simag1 -
SylwiaSz - 4 cykl
MALUTKA1023 - (test 6.12)
skowronek - 4 cykl
kerna - 1 cykl
myszka1987 - 4 cykl (test 29.12)
Stefanka83 - 1 cykl
lopop - 44 cykl

Witajcie dziewczyny

U nie 35dc i @ nie ma .Testy negatywne wiec tak naprawde to juz luzuje i mysle ze to przez te hormony ,tak dlugo czekam.Wiem ze rozne byly przypadki ze niktorym dziewczynom wychodzily II kreski dopiero w 40dc,ale nie nakrecam sie tylko cierpliwie czekam na @

Milego dzionka

Cześć dziewczynki
lopop no niestety, mam nadzieję, że ten cykl będzie owocny
Ja tez się tylko witam i spadam, mam dziś troche zajęć. Postaram się wpaść później.
Miłego dnia

agniesia powiedz jeszcze - zanim ja zniknę - jak tempka? objawy? jak się czujesz :-);-)

Kochanie,czuję się dobrze,ale lewy jajnik znów lekko kuje. ;-)
Tempka dziś 37,1... :sorry: Więc nieco spadła. :-( :zawstydzona/y:
Poza tym wczoraj,jak zdjęłam stanik do kąpieli,to myślałam,że cycki mi odpadną razem z rękoma. Tak mnie napierniczały,że aż mi się płakać chciało! :szok: :-( :zawstydzona/y:

Idę sprzątać i pichcić jakiś obiad. ;-)

Olcia,pamiętaj - póki @ nie ma zawsze jest nadzieja. :tak:

Witajcie dziewczyny

U nie 35dc i @ nie ma .Testy negatywne wiec tak naprawde to juz luzuje i mysle ze to przez te hormony ,tak dlugo czekam.Wiem ze rozne byly przypadki ze niktorym dziewczynom wychodzily II kreski dopiero w 40dc,ale nie nakrecam sie tylko cierpliwie czekam na @

Milego dzionka

Olcia a beta? lekarz? nic nie myślisz podziałać żeby rozwiać wątpliwości? Ja też jakieś 4-5 lat temu jadłam tabsy ale po odstawianiu (nie starałam się o dziecko) nie miałam takiego przesunięcia @ na bank... coś może być na rzeczy - ja na twoim miejscu bym sprawdziła...:tak:

reklama
Kochanie,czuję się dobrze,ale lewy jajnik znów lekko kuje. ;-)
Tempka dziś 37,1... :sorry: Więc nieco spadła. :-( :zawstydzona/y:
Poza tym wczoraj,jak zdjęłam stanik do kąpieli,to myślałam,że cycki mi odpadną razem z rękoma. Tak mnie napierniczały,że aż mi się płakać chciało! :szok: :-( :zawstydzona/y:

Idę sprzątać i pichcić jakiś obiad. ;-)

Olcia,pamiętaj - póki @ nie ma zawsze jest nadzieja. :tak:
tak wiem :sorry:na bank tam w srodku mam nadzieje...

Olcia a beta? lekarz? nic nie myślisz podziałać żeby rozwiać wątpliwości? Ja też jakieś 4-5 lat temu jadłam tabsy ale po odstawianiu (nie starałam się o dziecko) nie miałam takiego przesunięcia @ na bank... coś może być na rzeczy - ja na twoim miejscu bym sprawdziła...:tak:

Wiesz ja mieszkam w UK-tu nie robia tak normalnie beta(a szkoda bo pewnie juz bym tam byla).Pani doktor mi powiedziala zebym zaczekala do piatku i poszla do przychodni na badanie ale moczu ,no coz zobaczymy:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry