reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

Trudno nadążyć za Wami:) Tyle postów:)
Monia, jeżeli chodzi o Żelazną to teoretycznie poród rodzinny jest za darmo, ale na sali porodowej kilkuosobowej druga rodząca musi się zgodzić na obecność przyszłego tatusia, a sala jednoosobowa kosztuje 800 zł (dla kobitek, które ukończyły szkołę rodzenia akredytowaną przy szpitalu), lub 1000 dla pozostałych. Są także zniżki dla mamuś rodzących na Żelaznej po raz kolejny.
W tym tempie jeszcze trochę Wam zajmie sfinalizowanie spotkania:) Jeżeli nie uda się do wiosny, to zapraszam na spacer do mnie:) Jest gdzie pochodzić, a jak na wiosce zjawi sie całe nasze forum to ilość mieszkańców wzrośnie o 100%.

reklama
Witam,

ja i tak chodzę codziennie na dwór chyba, żeby poniżej -5 spadła temperatura
tyle, że teraz taki okres przed świąteczny, ja zaczynam to odczuwać w przedszkolu, bo na hurra panie zaczynają stroić, zmieniać makatki itp. a że ja kiedyś obiecałam, że pomogę to akurat na ten tydzień wypadło, panie chcą najpóźniej do środy skończyć ze strojeniem sali, a w tym roku dostały też odgórnie strojenie holu, który u nas w przedszkolu jest bardzo okazały (to taka duża sala w której się wszystkie uroczystości oraz zajęcia sportowo-taneczne odbywają i z której jest wejście do wszystkich sal).

Ja wczoraj spacer odpusciłam :zawstydzona/y: jestem okropny zmarzluch i nie cierpię zimna, chyba ze jezdze na nartach:cool2: bo wtedy nie marznę.
Dziewczyny na wiosnę to moze faktycznie jakiś większy spęd zorganizujemy:tak:, a teraz to w pobliży jakiejs ciepłej Galerii do której mozna wejśc, w razie potrzeby karmienia albo przebrania pampersa co?

hej dziewczyny!!!!

Jestem "warszawianką" od niedawna, a konkretnie od września. Jestem mama Filipka, ma 7 i pół miesiąca. Udzielam się na mamach kwietniowych, więc znam się z PAtewka i Nienius. Pozdrawiam :-):-):-)

Jest bardzo absorbującym brzdącem, więc od razu się tłumaczę, jakbym niedawała dłużęj znać o sobie.;-);-);-) Postaram się jednak w miarę regularnie udzielać.

Mieszkam na Mokotowie, 10 min spacerkiem od Galerii Mokotów....:happy:

więc Patewka, może Galeria Mokotów????

no i poszlo. :-)
zalapalam sie jeszcze na ten rok. na 29.12 do Life-Medu. Za 130 zł.
To bedzie ten Kretowicz?
To zależy, a nie powiedzili ci do kogo? Bo tam jest 3 lekarzy od usg ciąży. Ale 29 to wtorek, wiec pewnie tak. Jesli po południu. Kretowicz przyjmuje we wtorki od 14 albo 14,30, więc pewnie to on.

reklama
Do góry