reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

Dziewczyny znacie jakas w miare tania przychodnie w Grodzisku albo Preuszkowie gdzie robia USG na dobrym sprzecie? bo chyba bede musiala sie wybrac prywatnie.
Bo na termin z zapisu musze czekac do 15 stycznia, a musze skontrolowac komory boczne mozgu u mojego Synka.

reklama
dzień doberek ...mam pytanie do was kobitki...
interesuje mnie koszt porodu rodzinnego w Warszawskich szpitalach.....musze się przygotowac na taka ewentualnosc ,ze moze bede musiala rodzic w Warszawie...wiec chcialabym wiedziec....

Ja byłam.. w poprzedne wakacje lecieliśmy na Rodos :-D Ja chcę znowu!!! ja chcę wakacje!!!
ciekawe kiedy z Gają będziemy mogli się nad ciepłe morze wybrać.. ech marzenia... w te wakacje to na pewno jesczze będzie za wcześnie. ale może w kolejne... marzę o Hiszpanii:sorry:
my się jeszcze nei zdycydowalismy i teraz tez sie nie zdecydujemy... :-(trudno, odbijemy sobie później. Za to w tym roku byliśmy nad naszymmorzem i tez było fajnie. Najważniejsze, ze Kubie się podobało :-)

Dziewczyny znacie jakas w miare tania przychodnie w Grodzisku albo Preuszkowie gdzie robia USG na dobrym sprzecie? bo chyba bede musiala sie wybrac prywatnie.
Bo na termin z zapisu musze czekac do 15 stycznia, a musze skontrolowac komory boczne mozgu u mojego Synka.
w Grodzisku w Life-Medie mają najlepszy sprzęt w mieście ale drogo jest. USG 130zł tyle samo wizyta. Ale warto, naprawdę, to nalepszy sprzet na jakim miałam usg. Raz, ze się sama napatrzysz, bo tak dokładnie wszyściutko widać, z enikt ci nic nie musi tłumaczyć, a dwa, że dużo więcej się o stanie zdrowia dzidzi dowiesz, bo bardzo dokładne opisy dają. Polecam dr Kretowicza. Dwa razy już w 12 tc. okreslił mi bezbłednie płeć dziecka

aż i ja się zainteresowałam :-) dobre, dobre

A teraz zmykam sprzatac pomału na święta. Nie wiem czy uda mi się skończyc do świąt :shocked2:chyba, ze wydłużą dobę :sorry:

my się jeszcze nei zdycydowalismy i teraz tez sie nie zdecydujemy... :-(trudno, odbijemy sobie później. Za to w tym roku byliśmy nad naszymmorzem i tez było fajnie. Najważniejsze, ze Kubie się podobało :-)

w Grodzisku w Life-Medie mają najlepszy sprzęt w mieście ale drogo jest. USG 130zł tyle samo wizyta. Ale warto, naprawdę, to nalepszy sprzet na jakim miałam usg. Raz, ze się sama napatrzysz, bo tak dokładnie wszyściutko widać, z enikt ci nic nie musi tłumaczyć, a dwa, że dużo więcej się o stanie zdrowia dzidzi dowiesz, bo bardzo dokładne opisy dają. Polecam dr Kretowicza. Dwa razy już w 12 tc. okreslił mi bezbłednie płeć dziecka
Chodze do Life-Medu na skierowanie, ale raz bylam prywatnie i gosc niebardzo nas potraktował. Prawie wcale malego nie pomierzyl. Zmierzyl tylko glowke, brzuszek i kosc udowa. Zadnego mierzenia "wewnatrz".
Kurde...

Witam,

A mnie dzisiaj czeka wycieczka na lotnisko z dziećmi. Dla mnie koszmar :eek:

Byłyście na okęciu z dzieciakami ? Aż mnie wzdryga na sama myśl...

Ja tam bywam co 3 miesiace :-D Jakoś nie wspominam źle?

A co się dzieje, nic nie wiem? Niestety nie pomogę Ci co do usg. Znam dobrego (i drogiego niestety) w Warszawie.

Jaleciałam z dwoma chłopcami pierwszy raz (sama) jak Łukasz miał niecałe 10 miesiecy a Paweł 3 lata i miesiac, do norwegii więc krótko. Drugi raz lecieliśmy (w jedną stronę też sami we 3kę) w grudniu zeszłego roku, czyli Łukal miał 15 mies, a Pawełek 3,5 roku. Wtedy już długo bo do frankfurtu 2 godz z kawałkiem i potem przesiadka i ponad 6 godz do Dubaju.
Polecam, fakt że zmęczona byłam najbardziej ja a dzieci oczywiście nie spały (Paweł spał godzinkę po starcie z frankfurtu a Łukasz zasnął przy lądowaniu w Dubaju :-D) ale w sumie bezproblemowe to było...

A my się dziś spotkałyśmy spacerkowo z imagination :D Fajnie było! Dziei i liczę na powtórkę, tylko niestety nie wiem kiedy :-(

reklama
melduje sie z trasy,jestesmy juz w luiblińcu,jeszcze jakies 120 km nam zostalo

CIESZE SIE ZE SUWACZEK SIE PODOBA:)nie ma to jak byc łorginalnym hehehehheheh

Do góry