reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

My też się przymierzamy do chrztu, ale jakos nie moge sie zebrać z tym wszystkim:eek: Pewnie zdecydujemy się na Wielkanoc :tak: W domu nie zrobię, bo nie zamierzam sie urabiać przy dwójce dzieci :eek: Z helenką poszło łatwo, bo był ślub, razem ze chrztem :rofl2:

reklama
Dzięki dziewczyny ale ja raczej nie będę się pchała do Warszawy z imprezą, wolę już na którąś z okolicznych "wsi" ;-), łatwiejszy dojazd a i lokale naogół takie, że jest gdzie wyjść. Wysłałam zapytanie do Otrębus i na żbików, zobaczymy co mi odpowiedzą.
Ja mieszkam na końcu Pruszku to do Otrębus rzut beretem.

Zdjęcia super :-).

Kilolku a znasz naleśnikarnię Kociołek? Niedaleko naszego ogólniaka? My tam robilismy chrzciny dla Igorka i byliśmy bardzo zadowoleni :tak:. Było 20 osób, 15 dorosłych i 5 dzieciaków (z Igorkiem licząc). Sami wybieralismy sobie menu (chcieliśmy dwudaniowy obiad (dla dzieciaków kotlety z piersi kurczaka żeby były bardziej zadowolone, ale porcje duże, przystawki (różne np. rożki z szynki, naleśniki z łososiem, jajka faszerowane) - bez talerza wędlin, sałatki (chyba 3) i 2 ciasta) a cenowo było naprawdę ok...bo ja wyliczyłam sobie, że za osobę dorosłą mogę zapłacić około 80 zł za talerzyk, za dzieciaki połowę i z tego wyszło mi pi razy drzwi 1400 zł i taką kwotę podałam właścicielce...no i tak ustaliliśmy ilości, menu że zamknęliśmy się w tej kwocie. Do tego dokupilismy tort lodowy i dowieźliśmy jedno swoje ciasto. Jedzenia było full i bardzo dobre. Tylko lokalu dla nas nie zamknęli bo przy takiej ilości gości im się nie opłaca. Ale nic to nie przeszkadzało bo klientela naprawdę spokojna. Generalnie bardzo polecam :tak:
dzięki, muszę sprawdzić.

Dzięki dziewczyny ale ja raczej nie będę się pchała do Warszawy z imprezą, wolę już na którąś z okolicznych "wsi" ;-), łatwiejszy dojazd a i lokale naogół takie, że jest gdzie wyjść. Wysłałam zapytanie do Otrębus i na żbików, zobaczymy co mi odpowiedzą.
Ja mieszkam na końcu Pruszku to do Otrębus rzut beretem.

Zdjęcia super :-).
w Żbikowie bardzo fajnie, bo duży ogród i można dzieciaki wypuścić. Sąsiadka ostatnio tam robila ale płaciła 120zł od osoby.

ale sie gwarno zrobiło aż trudno nadrobić
pozdrawiam dziewczyny i jak tylko wygospodaruje więcej czasu to się odezwę

buziaki
a ja jestem Targówek/Bródno

Witam,

A mnie dzisiaj czeka wycieczka na lotnisko z dziećmi. Dla mnie koszmar :eek:

Byłyście na okęciu z dzieciakami ? Aż mnie wzdryga na sama myśl...

Byłyście na okęciu z dzieciakami ? Aż mnie wzdryga na sama myśl...

Ja byłam.. w poprzedne wakacje lecieliśmy na Rodos :-D Ja chcę znowu!!! ja chcę wakacje!!!
ciekawe kiedy z Gają będziemy mogli się nad ciepłe morze wybrać.. ech marzenia... w te wakacje to na pewno jesczze będzie za wcześnie. ale może w kolejne... marzę o Hiszpanii:sorry:

czesc dziewczyny!!!
dawno nie zagladalam,ale jakos tak albo brak czasu albo zasiedzialam sie na innym wątku
Dzis jedziemy do nysy bo ja sobota-niedziela studia i kolkwium z filozofijjjji hehehehe
Zakupki świąteczne juz porobione????ja cos tam kupilam bo nas czekaja siweta w stolicy,i musze sama zmagac sie z kuchnia heheheh ..... a zawsze szlismy na gotowe
No nioc zobaczymy co z tego wyjdzie hahahaha
narazioe uciekam sprzastac bo zaniedlugo wybywamy ale bede was podczytywac :)

Olcia a ja wrecz odwrotnie - zapowiedzialam, ze na święta z domu sie nie ruszam, :-p Mimo przygotowan i gotowania wolę być u siebie, nie ma to jak własne łóżko i łóżeczko dla Julci. A tak, to jak dziady jeździmy ;-)- kupa gratów, ciasno i w ogóle. Wiem - swięta to szczególny czas, ale w tym roku zadbam po raz pierwszy o wlasna wygodę :happy:
Prezentów jeszcze nie mam, ale dzieciaki to nie problem - mam w Graalu upatrzone fajne gry - wybiore sie wieczorem jak Jula zasnie na całą noc.

A propo nie wiecie czy Galeria Mokotów nie bedzie któregoś dnia dłuzej czynna? Potrzebuje coś dla drugiej połowy na prezent wybrać, a 1h od uśpienia Julci (zasypia koło 20) to dla mnie mało :sorry:

reklama
patewka jak mieszkalismy w nysie na miejscu byla calka rodzina,wiec zawsze dwie wigilie do zaliczenia były,ja ewentualnie jakies salatki robilam i to wszytsko
W tym roku wigilia w stolicy,wiec miesiow i inne rzeczy juz pokupowane prawie,co do prezentow to mamy tylko dla emilci,ktory zreszta kupilismy wczoraj w realu,odkurzacz pyłek z playskool i jeszcze maskotke z myszka miki trzeba zakupic bo nasze dziecko zakochane w tej myszy
Ale kamilowi nie mamy pojecia co zakupic,chyba dostanie nowy telefon,bo mu ukradli jakis czas temu i ma moj stary,ciezko w kazdym razie kupic cos 12-sto latkowi
Mojemu mężowi to nie mam pojecia co kupic,zastanawiam sie nad golarką elektryczną ale taka z wyższej półki ze tak pwoiem....
A moze wy podpowiecie co mozna facetowi kupic bo norml;anie w kropce jestem

Do góry