edee24
Mama Alanka :-)
ja ściągam zawsze na p2m i jest super szybko, w ciągu jednej nocy na przykład 6-7 filmów.
Amożesz mi podać Ollciu linka do tej strony ?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja ściągam zawsze na p2m i jest super szybko, w ciągu jednej nocy na przykład 6-7 filmów.
no my tez tak sciagamy na chomikuja ściągam zawsze na p2m i jest super szybko, w ciągu jednej nocy na przykład 6-7 filmów.
Amożesz mi podać Ollciu linka do tej strony ?z tym chomikiem jakoś ciężko mi idzie
:-(, może to wyprubuję
![]()
Dziewczyny trzymajcie za mnie jutro kciuki o 10 bo mam rozmowe o pracę:-):-):-)
Edee a jak ty wyszukałaś ? Bo mi wyskakuje ze mam zapłacicok. a jeśli tam niżej pod tytułem, nacisnęłam pobierz plik, to też mi się ściągnie ? bo tak zrobiłam, i coś się ściąga, tylko nie wiem, czy dobrze zrobiłam (zanim mi kochana napisałaś), i jeszcze o ten język bym chciała zapytać, bo wolała bym, żeby filmy, były po pl.
![]()
powodzenia
zdradzisz jaka to praca?
Doradca Klienta w Biurze Tłumaczeń.![]()
a to zalezy od wilkosci transferu, jest tak jak mowilam iles tam mozna za freeEdee a jak ty wyszukałaś ? Bo mi wyskakuje ze mam zapłacic![]()
Dziewczyny trzymajcie za mnie jutro kciuki o 10 bo mam rozmowe o pracę:-):-):-)