reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

kurcze ja nie mam tvn...teraz jestem ciekawa co oni tam nagadali. marulka oj to faktycznie ciężki dzień będzie, zdrowia dla teściowej!

reklama
Zrobiłyśmy sobie kalendarzyk,bo Zuzia się już prezentów nie może doczekać,więc będzie sobie dni odliczać. :-D
A teraz moja Córcia poszła spać do Babci. ;-)

Powiem Wam coś. :zawstydzona/y: Spojrzałam teraz na historię pomiaru na termometrze. I co mi pokazało? Ostatnia tempka 37 - czyli ta dzisiejsza. Źle spojrzałam rano. :szok:
Ale to nie zmienia faktu,że wczoraj było 37,1. :sorry:

A plamek nie przybywa. :-D Jak rano jedna się pokazała,tak narazie spokój. :-D Jejciuś,już świruję... :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:

Nie chcę @ ! Chcę 21 i II !!!

Scully - mi też kiedyś lekarz powiedział,że jestem za szczupła i mam przytyć, tylko to nie takie proste dla mnie.Bo mi wtedy tylko brzuch rośnie jak jakiemuś piwoszowi a reszta chuda jak patyk a waga też nie rośnie.
Szczupłe kobiety też rodzą zdrowe dzieci, ważne aby we krwi były wszystkie składniki odżywcze.Niektórzy są bardzo szczupli bo tak poprostu mają.
U nas w mieście jest jeden lekarz..............który mówi pacjentkom,że łatwiej zajść w ciążę jak się codziennie litr mleka wypije:laugh2:.Normalnie jakiś niespełna rozumu człowiek albo myśli,że kobicie to byle głupstwo można wmówić.Jednej pani urwał ramiączko ze stanika bo nie chciała sobie dać piersi zbadać.Tak się chłop zawziął:-p
Normalnie porażka

i że on jest gin?????? to ja bym mu paluchó nie dała włożyć:no::no::no::no:
Agutka ja już też przez Ciebie sfiksuje normalnie!! Kciuki zaciśnięte że obiadu nie mam jak gotować:-D

dlatego min. zrezygnowałam kiedyś z wizyty u niego.Zresztą kazał mi przynieść na wizytę zaświadczenie o zarobkach z zakładu pracy i podobno trzeba mieć na każdej wizycie aktualne nie starsze niż 7 dni.
Tacy wariaci zostają lekarzami niestety
Ostatnio jedna kobieta mówiła mojej znajomej, że była u niego i kiedy ją badał to odebrał dwa telefony od żony zostawiając jej wziernik i każąc go "trzymać" a potem otworzył kefir i pił go między jej nogami.
Dobrze, że do niego nie poszłam.........uffffffffffff zresztą poczytałam o nim na znanym portalu i ma okropne opinie

dlatego min. zrezygnowałam kiedyś z wizyty u niego.Zresztą kazał mi przynieść na wizytę zaświadczenie o zarobkach z zakładu pracy i podobno trzeba mieć na każdej wizycie aktualne nie starsze niż 7 dni.
Ostatnio jedna kobieta mówiła mojej znajomej, że była u niego i kiedy ją badał to odebrał dwa telefony od żony zostawiając jej wziernik i każąc go "trzymać" a potem otworzył kefir i pił go między jej nogami.
Dobrze, że do niego nie poszłam.........uffffffffffff zresztą poczytałam o nim na znanym portalu i ma okropne opinie
:szok::szok::szok::szok::szok::szok: proszę Cie!!!!!!!! ohyyyyyyydaaaa!!! W ogóle, że ktoś do niego chodzi!!!!

ej a ja jeszcze dla pewności Was zapytam..bo ja już fiksuje odrobinkę. Bo moja gin powiedziała, żebym patrzyłą na śluz. Jak będzie odpowiedni, to żebym poczekała ze dwa dni żeby było go więcej i wtedy bzykanko. no i i to chcę zapytać. Przecież ja nie wiem ile dni będę mieć ten śluz. Bzykanko zaraz jak się pojawi nic nie da????

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!
Jakbym to wczoraj przeczytała,to te moje złe samopoczucie żołądkowe,ukazałoby się na monitorze!
:szok: :oo: :oo2: :hmm: :huh: :unsure:

A ja właśnie przerabiam choinkę. :-D
Zginęła mi gdzies górna część dużej,więc tak sobie stwierdziłam,że może uda się doczepić tą moją małą choinkę do tego dołu dużej. I ... pasuje,jak ulał! :-D
A już się bałam,że nie będę miała żadnej w tym roku,bo od małej musiałam nóżki oderwać. :laugh2:
Się Zuzia zdziwi,że musi raz jeszcze ubeirać choinkę. ;-)
Ale tym razem dużą. :-)

Do góry