kerna
http://www.lauraziobro.pl
kurcze ja nie mam tvn...teraz jestem ciekawa co oni tam nagadali. marulka oj to faktycznie ciężki dzień będzie, zdrowia dla teściowej!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dlatego min. zrezygnowałam kiedyś z wizyty u niego.Zresztą kazał mi przynieść na wizytę zaświadczenie o zarobkach z zakładu pracy i podobno trzeba mieć na każdej wizycie aktualne nie starsze niż 7 dni.
Tacy wariaci zostają lekarzami niestety
Ostatnio jedna kobieta mówiła mojej znajomej, że była u niego i kiedy ją badał to odebrał dwa telefony od żony zostawiając jej wziernik i każąc go "trzymać" a potem otworzył kefir i pił go między jej nogami.
Dobrze, że do niego nie poszłam.........uffffffffffff zresztą poczytałam o nim na znanym portalu i ma okropne opinie
dlatego min. zrezygnowałam kiedyś z wizyty u niego.Zresztą kazał mi przynieść na wizytę zaświadczenie o zarobkach z zakładu pracy i podobno trzeba mieć na każdej wizycie aktualne nie starsze niż 7 dni.
Tacy wariaci zostają lekarzami niestety
Ostatnio jedna kobieta mówiła mojej znajomej, że była u niego i kiedy ją badał to odebrał dwa telefony od żony zostawiając jej wziernik i każąc go "trzymać" a potem otworzył kefir i pił go między jej nogami.
Dobrze, że do niego nie poszłam.........uffffffffffff zresztą poczytałam o nim na znanym portalu i ma okropne opinie