reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
dziewczyny ja sie podłamałam
przy badniu macicy miałam sluz zabarwiony krwią nie było tego duzo, ale było :(( to chyba niezbyt dobry objaw? :(( wyc mi sie chce :(
mam zle przeczucie :( a luteine biore 3xdziennie :(

agutka spokojnie:) ja 3mam kciuki za ciebie jak coś! bedzie co ma być ale myśl o fasolce a nie o @ ! to podstawa!

Pozdrówki for all

Nie dziękuję,Kinguś...
Staram się myśleć,że to chwilowe... Że jednak fasolka... Gdzieś jest jeszcze we mnie ta nadzieja... ;-)

dziewczyny ja sie podłamałam
przy badniu macicy miałam sluz zabarwiony krwią nie było tego duzo, ale było :(( to chyba niezbyt dobry objaw? :(( wyc mi sie chce :(
mam zle przeczucie :( a luteine biore 3xdziennie :(

Wszystko na pewno jest dobrze! Nie bój się!
A masz możliwość zatelefonowania do swojego gina,żeby podpytać?

Nie dziękuję,Kinguś...
Staram się myśleć,że to chwilowe... Że jednak fasolka... Gdzieś jest jeszcze we mnie ta nadzieja... ;-)

Wszystko na pewno jest dobrze! Nie bój się!
A masz możliwość zatelefonowania do swojego gina,żeby podpytać?

No niestety nie dzisiaj :( biore 3x luteine wiec pewnie nic wiecej sie nie da :( a boje sie, ze z fasolki nici :(

Pajkaa no co Ty gadasz:wściekła/y: Masz fasolke, to pewne. A od jakiegoś tam malutkiego plamienia jeszcze nie musi nic się stac. opowiem ci coś co u mnie się stało przy pierwszej ciąży. Nie wiedziałam, że jestem w ciązy i bzyknęłam się ostro z Małżem. Poleciało krwi żywej i dużo. Ja wiedziałam, że dostałam @ bo często u mnie po przytulańcach przychodzi (taki sposób na wywołanie@:-)). więc ja pampers między nogi i luzik.....a za dwa tyg okazyje się, że ciąża 7 tydzień. Ścięło mnie bo przypomniałam sobie o tym a babka mowi że wsyustko jest możliwe i że u mnie jest ok.:tak: Także im mniej stresu tym lepiej dla Was!!!!!

reklama
Bo ogolnie dziewczyny od wczoraj od 5 rano mam mega mdłosci, ze sie nie da za to te skurcze macicy sie skonczyły i tez nie wiem czy to dobrze, ze ich nie ma?

Do góry