reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Odchudzamy się

reklama
nie ma za co przepraszać, te kg to pewnie i tak sama woda, tym bardziej, że zaczęłam się odchudzać na początku @, a jak to zwykle w takim okresie niektóre z nas maja tendencję do magazynowania H2O;-)
Zobaczymy co dalej:eek:, bo jakoś zapał mi maleje, ale jeszcze z tydzień się pokatuję, żeby utrwalić efekt.

Wolfia gratki:tak: Pierwsze kg najbardziej mobilizują:-D

Miśka i Tobie gratki, ale pędzisz:-D:-)
A ja lecę na proteinach, tj. diecie Dukana... niestety z małymi odstępstwami:sorry: Kończę fazę uderzeniową czystych protein i od jutra faza proteiny+ warzywa:tak:
Waga pokazała rano -2,5 kg, więc jest szansa osiągnąć cel do świąt:laugh2:

reklama
Wolfia, Matylda, Renia - gratulacje. :tak::tak::tak:
Ja tez sie pochwale moimi - 1,5 od przedwczoraj. Przez przypadek znalazlam na merlinie ksiazke ''plan wyplukiwania tluszczu'' no i od wtorku ja stosuje. Chyba tez wstawie sobie ''odchudzajacy '' suwaczek, to moze zmobilizuje sie na dluzszy czas.

Do góry