Miśka 5
Mamy lutowe'07
-2,5

i gratuluję koleżankom

i gratuluję koleżankom

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Madzix u mnie też już -2 kg![]()
Powodzenia Dziewczyny, damy radę:-)
-2,5
i gratuluję koleżankom![]()
gratki dziewczyny i Wolfia dla ciebie również widzę kolejny kg w dół brawo :-)Wolfia , Matylda gratulacje:-)
Miśka powodzenia
U mnie cały czas tylko "-2 " , niestety w tym tygodniu drinki o orzeszkimi nie pomogły w diecie
![]()
;-)Też o tym pomyślałam;-) Niecały tydzień i 2,5kg w dółMiśka alez Ty masz tempo:-)

Dziękuje, zaczynam czuć luz w spodniachWolfia dla ciebie również widzę kolejny kg w dół brawo :-);-)

Gratulacje rezultatów dla wszystkich gubiących kg![]()

:-)
:-)jak to niecały tydzień, równo 8 dni, a dziś 9 nawetTeż o tym pomyślałam;-) Niecały tydzień i 2,5kg w dół![]()

Aaa... przepraszam, bo wydawało mi się, że to dopiero jakieś 6dni;-) Mimo wszystko ładnie idziesz w dół;-)jak to niecały tydzień, równo 8 dni, a dziś 9 nawet
Na I fazie SB można zgubić nawet ponad 6 kg![]()

, bo jakoś zapał mi maleje, ale jeszcze z tydzień się pokatuję, żeby utrwalić efekt.
Pierwsze kg najbardziej mobilizują
:-)
Kończę fazę uderzeniową czystych protein i od jutra faza proteiny+ warzywa