kerna
http://www.lauraziobro.pl
Stefanka Scully ma rację wypoczynek a i owszem
 ale marnować cały cykl

nie ma takiej możliwości;-);-);-)

ale marnować cały cykl

nie ma takiej możliwości;-);-);-)Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
 ale marnować cały cykl

nie ma takiej możliwości;-);-);-)wiesz co?też wskakuj do wanny!!
zrelaksować się trzeba
;-):-) a jutro spojrzysz na sprawę z nowej (wypoczętej) perspektywy :-):-):-)

A kurcze zapomniałam sobie że masz tak samo genialne cykle. A jeszcze wcześniejszy cykl ile trwał?? Wyciagnij sobie średnią. U mnie malejąco 45,43,42,40 aż do tego 32:-) jak dla mnie bombaWłaśnie nie mam pojęcia. Moje cykle są różnej długości. A nie chciałabym zrobić za wcześnie.
Ostatnią @ miałam 22.11...i sama już nie wiem, kiedy sprónować:-)
 Głónie chodzi o ilośc hcg. testy wyczuwają go po ok 2 tyg od owulki, bo głównie tyle trwa faza lutealna. Gdzieś czytałam, że chocby nie wiem jak długie były cykle, to faza jest stała. ale ja dla pewności zrobiłabym testa po świętach np. 28 albo zaszaleć w sylwka:-)No własnie problem u mnie jest taki, ze ja sie bede meczyla caly dzien ale zygac nie pojde![]()

Hej no co ty -ja mam skonczone 25( na ile wygladam nie wiemWitajcie drogie staraczki.
Czytam te posty i czytam, aż poczułam kłucie jajnika (przynajmniej tak mi się wydaje, że to to)...
Kazano mi serduszkować z mężem co drugi dzień (staraliśmy się tego przestrzegać) i wczoraj doszłam do wniosku, że mam dość... Dopada mnie jakaś deprecha czy co :-(
Do tego wycieczka z moją klasą do teatru rozłożyła mnie na łopatki, normalnie nie wiem dziś jak się nazywam :-(
Ps. ja niedawno skończyłam 26 lat (a wyglądam na 19) więc chyba nie odstaje od
Was za bardzo ;-)
)pewnie, ze nie ma! Wszystkie jesteśmy fajne babki i łączy nas jeden celHej no co ty -ja mam skonczone 25( na ile wygladam nie wiem)
tu wiek nie ma znaczenia co nie dziewczyny?

śliczny różowy bobas
 :-(
 no sorki, chce jakoś rozładować napięcie....przykro mi. No ale cóż kolejna@-kolejna szansa
Agutka:--
-
-( tulam mocno.... byłaś moim pewniakiem
no sorki, chce jakoś rozładować napięcie....przykro mi. No ale cóż kolejna@-kolejna szansa
![]()
 Nie jakoś dużo,ale jest! :-) Idziemy później na sanki. :-)