reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Ja jem prawie wszystko...

Dałam mu bolacego cyca i jakos poszlo...ale nie wiem jak długo pociągnę...

Pisałam Ci żebys nakładki nałozyła bo bedziesz miała to co ja a później naprawde cięzko to zagoić.
Dodatkowo smaruje po kazdym karmieniu sutki bephantenem.

No i odradzam odciaganie laktatorem poranionych sutków, dlatego, ze laktator je bardziej podrażnia, lepiej sobie wymasowac piersi, zeby nie ciagac zranionego sutka. No chyba ze sie odciaga i później tym karmi dziecko.

reklama
Ja niczego n arazie nie uzywam. Mój ma tez plamki, wysypke na ciałku, juz sie z tym urodził, kapałam go w nadmanganianie potasu, zeby wysuszyć. Połozna mi powiedziała, ze skórka noworodka sama sie zregeneruje i dobrze że schodzi ten naskórek:tak:
A co do kosmetyków, skoro taka skóra wrażliwa to chyba zaopatrze sie w ta serie kosmetyków dla alegrigów z apteki oliatum;-) przynajmniej dopuki taki malutki.

dzieki martus ja kapie w oliatumie a dzis zakupie ten kremi do smarowania oliatum poki taka malutka szkoda mi jej
ja tez jestem wysypana byłam u lekarza a jedyne co moge to wapno poczekam jeszcze jak mi nie przejdzie to pojde do dermatolga nie wiem po czym przeciez jestem na diecie i nowych kosmetyków nie uzywałam no zobacze jak to bezdie dalej

ooo tak zrób.. jak Ci sie chce to trza działać :-D
trzymam kciuki co byś se już mogła .. :-D
ja swojego ujeżdżam kiedy moge a cooo!!!
nigdy nie wiadomo kiedy będzie STOP..
jak ja to wytrzymam :confused2::confused2::confused2::confused2:

A ja zapomniałam już co to sex.... cała ciążę nic, no a teraz jeszcze troche zanim sie połóg nie skończy;-)

witajcie Dziewczyny !
jestem już po wizycie-pesser wyjety (bolało jak diabli), fenek odstawiony :tak: ,wszytsko poza tym ok., tak jak było ustalone wcześniej mam sie stawić 27grudnia do szpitala :tak: chyba,że zacznie sie coś dziać wcześniej to mamy dzwonić do doktora i spotykamy się w szpitalu:tak:

Przeczytałam o Daffi:szok: ...i jestem przerazona:szok::szok::szok: z regóły jak poród się przeciąga do 24h to robią ciecie...Znający życie to na łapowe czekaja:wściekła/y: Strasznie jej wspolczuje :-(

reklama
Hej Laseczki, no Daffi się nieźle namęczy bidulka:no:

A my dziś po wizycie u gina i nie dowiedziałam się nic nowego...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Skierowanie do szpiala już dostałam i jak coś się będzie działo to odrazu do szpitala...:eek:
Na KTG skurcze dość słabe więc chyba jeszcze pochodzimy...:tak: No ale wszystko od Dzidzi zależy kiedy mu się znudzi siedzenie w brzuszku...;-)
Aha no i torbę muszę już spakować bo jeszcze tego nie zrobiłam :sorry::eek:

Dziewczynki a co z dagmar bo zaczynam sie coraz mocniej martwić ?:eek:

Do góry