reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
dziewczyny !!!!!!!!! na liscie foto
Nadji od Mataki
Danielka od Cherie![]()
dzieciaczki sa cudne !
przekochane !!!
a mi agatka daje niezle popalic ... brzuch coraz bardziej pobolewa ale to chyba niezle ... moze porod sam sie rozkreci /ordynator jak mnie dzis wypisywal to mi powiedzial ze jak nie chce na spokojnie urodzic jutro po oksytocynie to urodze w swieta !!/ ciekawe jak to bedzie naprawde !!!
przekochane !!!
a mi agatka daje niezle popalic ... brzuch coraz bardziej pobolewa ale to chyba niezle ... moze porod sam sie rozkreci /ordynator jak mnie dzis wypisywal to mi powiedzial ze jak nie chce na spokojnie urodzic jutro po oksytocynie to urodze w swieta !!/ ciekawe jak to bedzie naprawde !!!
mea no ja bardzo chetnie w najblizszym czasie moglabym cie dopisac do mamus rozpakowanych

ps.niewiem ja ja to licze ale cos mi nie zgadzaja sie statystyki ...cos mieszam mea ...w chwili wolnej luknij co pomieszalam ....
Hello! 
Na poczatek - ale bym cos zjadla dobrego!!! :-) A poza tym u mnie bez zmian. Bylam wczoraj u poloznej to powiedziala ze maluszek jeszcze wysoko. Termin mam na sobote. W poniedzialek mam isc do lekarza ktory wyznaczy mi termin wywolania gdyby nic nie zaczelo sie dziac samo z siebie.
Ogladam grudniowe dzieciaczki i sa cudne!!!

Na poczatek - ale bym cos zjadla dobrego!!! :-) A poza tym u mnie bez zmian. Bylam wczoraj u poloznej to powiedziala ze maluszek jeszcze wysoko. Termin mam na sobote. W poniedzialek mam isc do lekarza ktory wyznaczy mi termin wywolania gdyby nic nie zaczelo sie dziac samo z siebie.
Ogladam grudniowe dzieciaczki i sa cudne!!!
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
mea no ja bardzo chetnie w najblizszym czasie moglabym cie dopisac do mamus rozpakowanychhe he he ! i wkleic foto agatki !
ps.niewiem ja ja to licze ale cos mi nie zgadzaja sie statystyki ...cos mieszam mea ...w chwili wolnej luknij co pomieszalam ....
no zobaczymy jak to bedzie ... najwieksze jajo to jak urodze w wigilie !! cale swieta w szpitalu !! masakra !!
ale ja tam wierze w ta moja dziewczynke i mysle ze ten nowy rok jest jednak realny !! szkoda tylko ze sylwestra zamiast z mezem przesiedze na oddziale ... no chyba ze przesiedzimy go tam razem !!!
ps wlasnie sprawdzilam statystyki i wszystko sie zgadza
dobra ja sie laduje do lozka bo obudzili mnie rano o 5 ... troche padam na dziob !!!
Ostatnia edycja:
kopciuszek2107
Fanka BB :)
Na pocieszenie przypomnę ,że mi masował 4 palcami![]()
A ja cala reka

Nie wiem ale chyba nie uda mi sie juz jutro zajrzec wiec sie pozegnam i trzymac tu za mnie kciuki

madziara-kr
witam piatkowo, tradycyjnie od 2 nie moge spac 

lajtway
A ja juz po sniadanku:-) Czytam Was tak od kilku dni ale jakos do pisania sie zebrać nie mogę. Świąteczna atmosfera nas dopadła- zakupy itd. Chociaz boje się tych swiąt jak cholera- sami we dwoje po raz pierwszy... Dziwnie jakoś będzie.
Jutro termin z om- ale to zleciało. Od wczoraj czuje takie ciągniecie w pachwinach i- chociaż moze sobie wmawiam- bobas chyba juz tak nie szaleje więc moze jednak lekarz miał racje z tym terminem.... Dzis wizyta więc powinnam sie czegoś o stanie szyjki dowiedzieć.
Jutro termin z om- ale to zleciało. Od wczoraj czuje takie ciągniecie w pachwinach i- chociaż moze sobie wmawiam- bobas chyba juz tak nie szaleje więc moze jednak lekarz miał racje z tym terminem.... Dzis wizyta więc powinnam sie czegoś o stanie szyjki dowiedzieć.
reklama
Mexi
ja po całym dniu bez fenka siedze z non stop napietym brzuchem i czuje pobolewanie jak na @...może to po badanoiu i po wyciaganiu tego świnstwa a moze i cos sie zacznie...zobaczymy...spadam spac i !
Mam podobnie tylko, ze ja nadal na fenoterolu :-(.
Dziś w nocy po raz pierwszy miałam odczuwalne skurcze jak na okres, tak średnio co 20 min, nawet 2 razy mnie obudziły. Chyba trzeba będzie jechać do szpitala, bo gin powiedział, jak się tylko coś będzie dziać, to przyjeżdżać. Boję się, że mogą mnie dzisiaj pociąć albo jutro. No ale to i tak w końcu nastąpi