reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

ja jednak uważam że to przez grożenie meskim 'paluchem' sie pobała i teraz będzie grzecznie siedziec..
cóż trzeba grozic dalej minimum do stycznia :-D
no jak ja taki paluch popukal w glowke to ja sie nie dziwie :-D:-D:-D

a co do meskich palochow czy wy wiecie ze ja nadal se nie pouzywalam ?? ahahahh U gina bylam i co ? wsio ok ,zakaz zachodzenia w ciaze ahahah po cesarce ! i czekamy na pierwszy okres co by dobrac antykoncpecje ,wiec se bedziemy na gumkach jechac !
NO ale ze ja padniata zasypiam jak tylko glowe do poduchy przyloze ,to nie ma maz kiedy mnie bzykac ,odsypiam ciaze ,odsypiam pobyt w szpitalu ,odsypiam cesarke ,odsypiam nocki z malym itp ....wiec co rano wstaje i se mowie ze dzis se bzykiniemy i co ? wieczorem po prysznicu juz mnie nie ma ahahaha !

Ostatnio nawet warknelam jak mnie probowal Jarek wybudzic ahahah ....:-D:-D
dzis mi powiedzial ze wezmnie mnie na spiocha bo jak mnie wybudza to agresywana jestem ahahahahah !!!!!!!!!!;-);-);-)

reklama
A fifi wczoraj byl niegrzeczny oooooo !!!!!!!!:eek:
Marudzil jak tylko sie go polozylo ,walil baki i sie prezyl zaczol po poludniu az do wieczora - nie plakal niewiadomo jak ale wlanczal syrene co jakis czas dla przypomienia !!! po placzu szla seria bakow ! OBY TO SIE NAM NIE ZACZYNALY KOLKI :-(Obserwuje go dzisiaj i mam nadzieje ze popoludnie bedzie spokojne i wieczor i ze wczorajszy cyrk byl tylko jednorazowy !

A fifi wczoraj byl niegrzeczny oooooo !!!!!!!!:eek:
Marudzil jak tylko sie go polozylo ,walil baki i sie prezyl zaczol po poludniu az do wieczora - nie plakal niewiadomo jak ale wlanczal syrene co jakis czas dla przypomienia !!! po placzu szla seria bakow ! OBY TO SIE NAM NIE ZACZYNALY KOLKI :-(Obserwuje go dzisiaj i mam nadzieje ze popoludnie bedzie spokojne i wieczor i ze wczorajszy cyrk byl tylko jednorazowy !

moja gwiazdeczka wczoraj tez miała taki dzien:-p
niespała prawie cay dzien pod wieczor sie prezyła
ja jej masowałam brzuszek puszczała baczka i troche było spokoju:shocked2:
dzis zakupilismy espumisan jak popołudniu sie zacznie to podam
a tak wogóle to cwaniara zaczyna przyzwyzjac sie do noszenia na rekach:confused2:
ahh mineło magiczne dwa tygodnie:sorry:

Asia możesz pisac ja własnie wrócilam i chętnie posłucham o bąkach Fifolka:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Anoola no to masz święta spokojne:tak::tak:
Kopciuszku witamy w domu i czekamy na relacje!!!!
Piotrusiowi życzę szybkiego powrotu do zdrowia i domu-moze sie uda do swiat:-):-):-):-):-)
Mea ja sie mam zglosic do szpitala niby we wtorek-na termin!!! ale skierowania niemam bo gin uwazał, że do swiat sie uwinę:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ale pospacerowalam sobie i super sie czuje-przeszlo tydzien siedzialam w domu:no: wiec teraz jak ze smyczy spuszczona pochodzilam ile sie dalo!!!!!

A my się do świąt szykujemy-dzis pierozki z kapusta i grzybkami.
Wyszorowałam piekarnik, trochę ogarnełam łazienkę i teraz odpoczynek.
Jak farsz przestygnie to zabieramy się za pierożki i moze kuchnie ogarne jeszcze. Moje szczęście nic sobie z tych porządków nie robi i jaksię przeciągało, tak się dale przeciąga. Chociaż dzis bardzo malutko się rusza, zawsze było więcej tych podskoków a dziś tylko leko się przeciąga
Kurcze, fajnie się czyta o tych Waszych kruszynkach:-)
Marta, trzymaj się dzielnie, może Wam też wypozycza lampy dla Młodego?

Daffi pod prysznic i ciepla woda lac po cycach i masowac ale juz ! Maz niech odciaga jak laktator nie daje rady - mowie powaznie ! moj mi sciagal za czasow Patryka bo myslalam ze pojde pod skalpel !
sciagal z mina "co to za gowno" i komentujac " ja sie nie dziwie ze ptryk tego pic nie chce" ale dalismy rade ! uwazaj abys nie przewiala piersi teraz i aby sie ci zastuj nie zrobil ,nawal mleka na poczatku to norma ! ..kapusta czyni cuda ,.podawaj cyca malej ,a jak nie dacie rady to sie nie zalamuj nie ty pierwsza nie ty ostatnia !! mleczka w proszku tez sa dobre !

juz bylam w desperacji i jak mala nie bedzie chciala pic z cyca to mam dokarmiac ja.. kupilam nan1 ale ona tego nie chce ruszyc!!!

reklama
cześć mamuśki:) dzis jestem jakas nie tomna. jeszcze ta pogoda mnie dobija,deszcze zaczal padac i zrobilo sie ponuro:( od wczoraj zaliczam 3razyS moze cos pomoze juz mi wszystko jedno czy na swieta bede lezec w szpitalu,chce tylko zeby maly juz wyszedl. ide poczytac co tam u was sie dzialo:)

Do góry