reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

...

Sernik na niby chcę zrobić też, ale dziś to za wcześnie. Upieczemy ciasteczka jak pasztety się skończą piec, a potem namoczę grzyby do grzybowej i naszykuję warzywa? A! i uszka musze zrobić bo grzybki się rozmrażają do nich...

Asia, z przygotowan wydedukowalam, ze swieta spedzacie sami u siebie?

Witajcie
U nas postaremu:-p. Stas zdrowy i ma okres grzecznienia...ale pewnie niebawem sie skonczy. Mial już w przedszkolu Mikołaja i nawet tak nie buczal. Chodzi bez pieluchy choc do przedszkola jeszcze czasem mu zakladam...bo ostatnio zdarzaja sie wpadki. J juz jest z nami od tygodnia i pozytywnie goraca atmosfera zapanowala z czego sie bardzo cieszymy. W pracy przedswiateczny kociol ale tez mnie to bardzo cieszy bo mam nadzieje klientki powroca po swietach do mnie.
Choinke juz mamy ubrana na niebiesko i prezenty tez kupione tylko popakowac.
Swieta spedzamy u rodzicow gdzie sasiad na zmiane z tata maja odfajkowac przebieranki za mikolaja:-):-pA w drugi dzien swiat przyjaciele sie pobieraja a ja bede swiadkowac. Sylwester na wsi u znajomych.
To tyle Babony zlote. SciaskMY was goraco zyczac samych najpiekniejszych rodzinnych swiata Bozego Narodzenia

Hruda, troche za malo napisalals, jak na tak dluga nieobecnosc;-) nie mozesz troche czesciej zagladac?
Oczywiscie cala tresc wiadomosci super radosna i oby tak dalej:tak::tak::-)

reklama
dzwonilam do sprzedawcy z Allegro, bo ani maila, ani towaru. na szczescie zabawki zostaly wyslane i powinny na swieta dojsc:tak:

Witam oj smutny dziś miałam dzień:-(
Hrudzia fajnie że sie odezwałaś i że u was wszystko ok że z J się układa ,że Stasiu grzeczny i zdrowy no i że w salonie dużo klientek:-)prosimy częsciej o takie miłe relacje ;-)
Donkat do mnie też jeszcze gry nie doszły:sorry::eek:i boję się że nie dojdą do świąt:confused2:

Objadłam się właśnie:zawstydzona/y: i jakoś mi sie dzisiaj strasznie dłuży:sorry: mogłam sobie coś jeszcze na dziś zaplanować w pracy do roboty to może czas by szybciej zleciał. Obejrzałam Brzydulę i czuję niedosyt:sorry: ale pocieszam się że może jednak skuszą się i nakręcą kolejną serie tak jak sugerowali ostatnio w DDTvn chyba w niedzielę:tak:
Monia współczuję dnia z pewnością był ciężki:-(

muszę sie przyznac że nie weszłam do kaplicy:no::zawstydzona/y:nie miałam odwagi i wolałam babcie zapamiętac żywą a nie w trumnie bo ja taki straszek jestem i później sie boję....
mam w planach dziś upiec ciasteczka z kleikiem ryżowym i chyba jeszcze kokosowe:tak:a i pierogi jeszcze muszę kończyc bo wczoraj zaprzestałam na tych 50:zawstydzona/y:no i wyjąc rybke żeby się rozmroziła

reklama
Do góry