P
paula24211
Gość
nie moze byc inaczej pewnie sie złuszczył i poszedl daleko od CiebieWłaśnie tak też obstawiam tego krwiaka.

i tak ma byc niech sie juz nic nie czepia żadnej z nas;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie moze byc inaczej pewnie sie złuszczył i poszedl daleko od CiebieWłaśnie tak też obstawiam tego krwiaka.

Kurcze, u mnie tak leje ze szok, a ja musze isc po maslo bo zapomnialam wczoraj a bez tego nie zaczne sernika... wrrr...

Ale na wizycie wszystko w porządku dzidzia śliczna ma 8cm czyli troszke większa jak na swój wiek,przezierność1.5 czyli też ok kość nosowa tez jest i serdunio wali jak szalone:-)tylko u mnie na szyjce zrobił się jakiś polip ale gin mnie pocieszał że to w ciąży się tak robi czasem a po ciąży zniknie ale trochę się martwie zaraz zmykam poczytać co to ten polipjakiś nieproszony gość
acha i pokombinuje póżniej z fotkami z usg bo wogóle mi to wstawienie nie wychodzisuper wieściWitajcie dziewczynki!
Wczoraj nic nie pisałam po wizycie bo mój nie dał mi dojść do kompa grał na jakiejś grzeAle na wizycie wszystko w porządku dzidzia śliczna ma 8cm czyli troszke większa jak na swój wiek,przezierność1.5 czyli też ok kość nosowa tez jest i serdunio wali jak szalone:-)tylko u mnie na szyjce zrobił się jakiś polip ale gin mnie pocieszał że to w ciąży się tak robi czasem a po ciąży zniknie ale trochę się martwie zaraz zmykam poczytać co to ten polipjakiś nieproszony gość
acha i pokombinuje póżniej z fotkami z usg bo wogóle mi to wstawienie nie wychodzi

.
pierwszy raz go widzialam takiego ''czlowiekowego'' . serduszko bije, raczki sa,nozki sa,ladnie bylo kregoslup widac, glowke i wszystko bylo takie magiczne. bylam zdziwiona na poczatku ze w ogole sie nie rusza,a okazalo sie ze spi
pewnei was zanudzam,ale dla mnie to bylo mega przezycie.
Ciekawe czy moja podświadomość chce mi coś przekazać :-) dowiem się może za miesiąc i wtedy się okaże czy miała rację :-) Mój facet troszeńkę rozczarowany tą dziewczynką (zresztą ja tez chciałabym pierwszego chłopca gdybym mogła wybierać
) ale dla niego też najważniejsze żeby zdrowe było :-) Aż jestem ciekawa czy się sprawdzi :-)

super, że maluch zdrowy :-)
:-)
ciekawe co z tego strzelania nam wyjdzie ;-)