reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam! Właśnie odjechali goście-moj Brat z Dzieciakami. Mieszkanie wygląda jakby tornado przeszło:szok::szok::szok: Pomyłam gary. Zuza zasnęła o 17:szok:Ale juz padnięta była. A. oczywiście też padł:wściekła/y:Jeszcze pewnie Zuzi Chrzestna zajrzy. A jutro ja robie objazd po gościach co by garów nie myć:-D

Dowikla ja też zajadłam swoją porcję wenus, kawulec wypity a mąż dalej śpi:szok::szok::szok::szok: a przynajmniej mam go z głowy ale atmosfrę świąteczną zepsuł bardzo skutecznie. My mamy fotki nawet fjne, brat mój nam porobił,więc nawet wspolne się znalazło..zapraszam na n-k:tak: dowikla jakbyś widziała, jak ja to wenus wczoraj robiłam to byś siadła i płakała......ze śmiechu..nawet zjadliwe, ale połowy produktów nie ma:-D:-D:-D:-D:-D
Daj namiary na nk:-)

no to wklejam foty..oczywiście nie mogło zabraknąć tej z wczorajszej imprezki..... Zeszło się do nas sporo młodzieży i było w sumie bardzo wesoło i pierwsza większa imprezka w tej naszej piwnicy:tak:
Marta pewnie, że mały kurs fotografowania się przyda i będziesz z dumą oglądac fotki synka:tak:
Super fotki:-)

No to sie chwale

Dominik wyrwal sobie dzisiaj swojego pierwszego ruszajacego sie zabka:tak::tak::tak::tak:Ale jest z siebie dumny i ja z Niego tez:tak::tak::tak::tak:

MY juz po obiadku,naczynka pozmywane i teraz siedzimy przed tv:-);-)
U nas zawsze Tata wyrywał mleczaki:zawstydzona/y:Siadaliśmy mu na kolana i Tata brał chusteczke i heja:-):-):-)
Dowikla Ty sie szykuj na przyjazd Mężusia:-):-)

reklama
cześć dziewczyny po dłuższej przerwie:tak::tak:
ja już wreszcie po świętach, zmęczona jestem tymi przygotowaniami i sprzątaniem po:-D:-D:-D myślałam, ze jak się wyprowadzę do siebie to na święta pójdę sobie jako gość i nic mnie nie będzie obchodziło a wyszło jak wyszło, dwa dni u mnie:tak:i jeszcze podwójna wigilia bo nie dość że robiłam u siebie dla swojej rodziny to musiałam jeszcze iść do teściowej, ale jutro odpoczywam:cool2:

widzę że Wasze święta udane :tak::tak::tak:

Dorota przyjmij moje kondolencje
[*]

super fotki powklejałyście, dzieciaczki zadowolone z prezentów, fajnie

moja Misia dostała kucyka pony z ubrankami, bluzę, encyklopedię zwierząt i torebkę-pieska (oczywiscie u teściowej nie było prezentów:no::no::no:ojciec chrzestny też się nie popisał:no::no::no:)

buziaczki dla wszystkich:tak::tak:

Cześć Agunia:-) U mnie z prezentami wyszło jak wyszło...od chrzestnych NIC!!!! Od babci jakąś wrzeszczącą papugę:eek: Moja mama ma jakiś dziwny nawyk kupowania dziwnych rzeczy...kolejna zabawka od lat 3:wściekła/y:
dowikla....jak tam....wykąpana, ogolona, wymalowana???????:cool2:
Mamita u mnie to samo, po wczorajszym dniu..masakra..ale M chce się zrekompensować za wybryk i wszytko posprzątał...łącznie z garami:szok::szok::szok:

ale jestem gamoń:-D:-D:-D nie przywitałam sie z nową mamusia:zawstydzona/y:
cześć Kerna;-)mam nadzieję że sie nie gniewasz że witam sie tak późno ale ja ogólnie jestem ostatnio jakaś zakręcona:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Cześć dziewczyny :-):-):-):-):-)

Ale się za wami stęskniłam :tak::tak::tak::tak::tak:

My jakoś godzinke temu wróciliśmy do domu :tak::tak::tak::tak:

dziewczyny masakra przytyłam przez te swieta prawie 2kg :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: ,za duże obżarstwa :tak::tak::tak::tak::tak: ale od poniedziałku basta ,dieta,zaczyna sie odchudzanie :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Oliwka tez sobie nie odmawiała ,jadła za dwóch :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D nie wspomne o słodyczach bo tu to przecholowała,więc od jutra ma szlaban na słodycze:tak::tak::tak::tak::tak:

wszyscy z prezentów zadowoleni :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

świeta spedzilismy bardzo fajnie,rodzinnie ibardzo wesoło :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

śpiewalismy razem kolędy,fajny klimacik sie wytworzył,Oliwce tak to kolędowanie się spodobało ze cały czas chodziła i spiewała i kazała wszystkim śpiewać :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

za to w kościele była mega niegrzeczna,biegała jak szlona i się nie słuchała :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

aparat mi się rozładował więc fotki wkleję jutro jak naładuje akumulator od aparatu.:tak::tak::tak::tak:

dziewczyny fotki super.

medeuska ale maksiu już duży :tak::tak::tak::tak: ale chłop sie z niego robi :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

KERNA super fotki Tys fajna mamuska I przestan sie siebie czepiac Bo tak jak Dowkla nakopie ci do D...:tak:
DOWIKLA wlasnie przygotowana na przyjazd meza?????Dzieciaki sie ciesza???Gratki dla Dominika za wyrwanie 1 zabka :tak:
AGNES czekamy na zdjecia jutro ;-)
Ciesze sie ze u was swieta udane Prezenty sie podobaja a to najwazniejsze :tak:

No i juz po swietach My utro tez bedziemy switowac 3 dzien swiat :-D:-D

Oliwka spala dzis 40 min wiec zasnela juz po 19 i teraz mam spokoj :tak:
G jutro jedzie do ojca wiec od niego tez bede miala spokoj :-p

No to witam wieczorkiem:-)

AGUNIA
Fajnei ze zajrzalas bo brakowalo nam tutaj Ciebie

Moi mlodzi szaleja i maja zamiar czekac na Tate hehe-bede tylko patrzyla kto i jak pierwszy padnie:-);-)

A ja w sumie jestem gotowa-bo zawsze jestem gotowa:-p:-p:-p:-p ..no prawie bo od wczoraj mam @

Ja sie na razie nie waze bo i tak podczas @ waga wychodzi oszukana;-)
Ale od stycznia zaczynam cwiczonka i bieganie-przynajmniej planuje zaczac

reklama
Hej Laseczki , wszystkie pouciekałyście... Ja ledwo chodzę, niedawno pożegnałam ostatnich gości ( nie spodziewałam się tylu :szok:)... Nie wiem kiedy odeśpię te Święta...
Miałam dziś poważną rozmowę z Mężem...
No i wczoraj obchodziliśmy SIÓDMĄ ROCZNICĘ ŚLUBU... ponoć MIEDZIANĄ :-D:-D:-D

A na dodatek Synuś załapał ospę i biedny cały w krostkach jest, wczoraj byliśmy z nim na pogotowiu i dostał maść i leki doustne... Smaruję go chyba tym samym co moja mama mnie smarowała jak chorowałam w dzieciństwie...
Także u mnie szalone Święta, a mówiłam sobie, że prawie całe przeleżę...:eek:

Mam nadzieję, że u Was Święta pięknie minęły bo nawet nie mam siły już poczytać co pisałyście w tym czasie...:sorry:

Dobrej nocki Laseczki bo ja już powoli szykuję się do łóżeczka :tak:;-):-)

P.s. Aha zapomniałam napisać, my jeszcze w dwupaku :tak::-)

Do góry