Hej laseczki nie odzywalam sie bo mialam cale swieta mame i siostre i nawet kompa nie odpalalam najpierw cale swieta musialysmy przygotowac a pozniej to juz bylam tak najedzona ze sie ruszac nie moglam hehe. Mam dola bo nie moge chodzic tak mnie boli po prawej stronie na dole plecow jak siedze i leze to nic a jak tylko noga nastapie to bol az do posladka

Bylam dzis na ktg no i wszystko bylo ok chociaz przez chwile mialam niby skurcze 50 % i tetno skakalo dziko a maly skskal jakby z brzucha chcial wyjsc a potem cisza. NO i juz myslalam ze do domu sie zbiore a lekarz ze badanko bedzie no to ok zbadal az bolalalo ja juz z fotela zlaze a on do mnie ze zbada czystosc wod plodowych wyjal jakas rure metalowa wsadzil a pozniej jakis szpikulec czy cos myslalam ze tam zawalu dostane i wody czyste ale bolalo to badanie i teraz mam plamienia zreszta mnie o tym poinformowal ze tak bedzie
rozwarcie niby 1,5 cm jest postep a na 15 ide do mojej ginki oby mnie nie badala bo juz mam dosc. Moj T 3 stycznia wyplywa na 10 tyg i jak nie zdarze urodzic to nie zobaczy maluszka wiec chodze podenerwowana ciagle.