reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

widzę że dyskusja na temat listy jeszcze się toczy w takim razie czekam na decyzje ostateczną co i komu wysłać;-) ja już się w tym pogubiłam:zawstydzona/y: jestem oczywiście za tym, by nasze dane nie były dostępne do wszystkich;-)
mammi obraz 4D jest super:-) warto zobaczyć maleństwo, może coś na temat płci ci powie;-) powodzenia!
Vanilka gdzie ty się podziewasz????

reklama
Prostuję jeszcze raz !!!
Na maila lub na priva przeslijcie mi dane (imię nazwisko, wiek, miejsce zamieszkania tel lub mail) ja to posegreguję na jakieś grupy regionalne! Przedstawie ile tych grup wyszło i wybierzemy wspólnie liderki regionu, a tym wybranym prześlę listę jej grupy! Reasumując żadne dane nie znajda sie na ogólnym forum typu nazwiska i numery telefonuw bo byłoby to niepoważne!!
Pasuje Wam!! ??
Na podstawie tych danych uda się zweryfikowac aktywność na forum. Zapisanych na liście lipcóweczek jest nas 79 a dobrze wiecie że nie udziela się nawet połowa!! Częśc dziewczyn tylko się zapisała ale nawet do nas nie zagląda:-(
Taka jest moja propozycja!

Hej dziewczynki, przepraszam ze sie nie odzywalam, ale u nas jest roznie:-( Samopoczucie zle, szyjka sie wygiela nei wiem jak to napisac bo nie zrozumialam, ale poszla do dolu tak ze jej ujscia nei widac normalnie i polip troche urosl :-( USG nie zrobili a brzuch bardzoooo boli z prawej strony, chyba pojde i na wlasna reke zrobie USG bo martwie sie o dzidzie, tylko ze juz tyle ja wymeczyli tymi badaniami, ze az mi szkoda kolejny raz narazac na USG, brzuch mi sie podniosl jakos do gory ( wam tez tak?? ) a cycuchy nei sa juz takie opuchniete i wogole nei bola:-( A objawy ciazy minely calkowicie oprocz tego ze sniadanie musi byc zjedzone;-).
A wagowo to nie wchodze na wage bo wole nei wiedziec, moj M robil mi przed swietami zdjecie brzuchola to wrzuce zeby niektore sie nei martwily ze maja duzy:tak:.

Hej dziewczynki, przepraszam ze sie nie odzywalam, ale u nas jest roznie:-( Samopoczucie zle, szyjka sie wygiela nei wiem jak to napisac bo nie zrozumialam, ale poszla do dolu tak ze jej ujscia nei widac normalnie i polip troche urosl :-( USG nie zrobili a brzuch bardzoooo boli z prawej strony, chyba pojde i na wlasna reke zrobie USG bo martwie sie o dzidzie, tylko ze juz tyle ja wymeczyli tymi badaniami, ze az mi szkoda kolejny raz narazac na USG, brzuch mi sie podniosl jakos do gory ( wam tez tak?? ) a cycuchy nei sa juz takie opuchniete i wogole nei bola:-( A objawy ciazy minely calkowicie oprocz tego ze sniadanie musi byc zjedzone;-).
A wagowo to nie wchodze na wage bo wole nei wiedziec, moj M robil mi przed swietami zdjecie brzuchola to wrzuce zeby niektore sie nei martwily ze maja duzy:tak:.

Kochana nie martw się objawami!! Mi też juz przeszły mdłości i senność! Czasami jeszcze mi się podnieśię po jedzeniu ale niezbyt często!!
Cycuchy też już nie bolą tlko większe pozostały! A brzuchol pobolewa ale to na znak rozciągania no i urósł troszkę,a na tym etapie macica sie do góry juz przemieszcza. Wyczytałam gdzieś ze w 13 tygodniu jej góra znajduje się ok 5 cm pod pępkiem!! Więc nic się nie martw!!
Dobrze że się odezwałaś bo zaczynałymy się martwic że nie dajesz o sobie znać!!

No mi też mdłości przeszły-to normalne w naszym wieku ciąży.Trzeba się cieszyć-piersi też mnie dużo mniej bolą to wszystko zanika , bo jakiś hormon się obniża.Będzie wszytsko dobrze.Głowa do góry!!

Obiecuje ze juz milczec nie bedziemy;-) Ja to juz nei czytam na necie bo czasami takich glupot sie naczytam ze pozniej mysle cale dnie. Jak cos to nasze dane wyslane na maila:-)

oczekiwanie mam nadzieje, ze wszystko będzie dobrze. Ja na Twoim miejscu poszłabym na to usg dla świętego spokoju. 3maj się.;-) mi też większość objawów już mineła...to chyba normalne:tak:

hej kochane

Witam po świetach. Brzuchol mi wysadziło jak nie wiem. Juz widac go z daleka i nic nie da sie ukryc. Ale co tak. I mi rosnie tak samo jak w pierwszej ciąży od gory hii
Dzis ide do gina na usg to miedzy 12-13 tyg na przyziernosc karkową czy dziecko nie ma zadnych wad. Ale sie boje. Trzymajcie kochane za mnie kciuki.

Na usg 3D bede chciala sie wybrac ale to tak ok 20 tyg

reklama
Moja znajoma miała USG co 2 tyg, bo ciąża była zagrożona. Dzidzia jest zdrowa i wcale jej te badania nie zagroziły:tak: Dla spokoju warto zrobić.

Do góry