jeszcze raz przesyłam maila z rana!!
--------WAŻNE------------
No wreszcie się coś tu ruszyło i powyłaziłyście z łózek

Co do listy proponuję żeby na priva przesyłać mi swoje dane. Myslę że imię i nazwsko miejsce zamieszkania (miasto), wiek i numer komórki albo maila!!
Stworzyłąbym z tego listę zbiorczą z podziałem na regiony i jakoś obrobiła to graficznie.
Prosba do lipcóweczek które mieszkaja zagranica!! Podajcie też miasto gdzie mieszkałyście w Polsce. No i określcie się gdzie Was wpisać czy do regionalnej i zagranicznej podgrupy czy tu i tu!!
To jest moja propozycja!! Jeśli macie jakieś uwagi i sugestie to piszcie!! bo mogłąm coś przeoczyć!!
Pytanko jeszcze ejdno w woli wyjasnienia! Jestem świadoma że duzo jest dziewczyn ktore wpisały się na listę lipcóweczek ale wogóle się nie udzielaja!! Czy mam to jakoś weryfikować??
podaje mojego maila:
misiadlubis@poczta.onet.pl
Pozdrawiam i fajnie że forum odżywa!!
Madzik - pisałam o kremie anethie-h bo ona o niego pytała. Ty też możesz skorzystać!! Faktycznie ten sam dzień!! a kiedy miałąś ostatnią @??
Aishika - tak ustaliłyśmy z perlą przed świetami. Powiedziałam że ona ma małe dziecko i mogę ją odciązyć i taką listę stworzyć!! Oczywiście jeśli ktoś ma jakies obiekcjie to szanuję to i wycofam się z propozycji!!