kpi23
Fanka BB :)
przepraszam chcialam napisac ze jutro o 18 a o 19 polskiego czasu mam scan 4d i jestem bardzo nerwowa
dobrze będzie, maleństwo swoje zobaczysz ....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
przepraszam chcialam napisac ze jutro o 18 a o 19 polskiego czasu mam scan 4d i jestem bardzo nerwowa
zalezy nam zeby poznac plec bo mamy juz 2 chlopcow;-)dobrze będzie, maleństwo swoje zobaczysz ....
zalezy nam zeby poznac plec bo mamy juz 2 chlopcow;-)

Moja próbowała się wtrącać przy pierwszym naszym dziecku
ale raz i drugi krótko ucięłam jej wypowiedź i się raczej skończyło. Zresztą mąz zawsze staje po mojej stronie, nawet jeśli nie jest przekonany to powie mi później ale nie przy mamie
:-) Sądze że gdybyśmy mieszkali z teściami, to też by było ciężko...a tak tylko się odwiedzamy, więc nawet jak wyniknie jakaś nieprzyjemna sytuacja, jestem w stanie to jakoś przełknąć "dla świętego spokoju"
Mieszkamy u moich rodziców, ale oni na dole, my do góry, więc też się nie wtrącają- i całe szczęście

strasznie mnie rwie podbrzusze
nie wiem czemu, bo nic nawet jeszcze dziś nie zrobiłam...dobrze że jutro wizyta... A kto jeszcze jutro wizytkę ma???
misja się powiodła, chociaż nie obyło się bez przygód
Zacznę od tego że służba drogowa nadal śpi

na ulicy LODOWISKO i nikt nie próbuje nic z tym zrobić. No a poza tym to na przykład dźwig, nie mogący ruszyć pod górkę
a ja za nim
albo tir stojącu na drodze na ukos
i takie tam...
no ale dotarlam cala i zdrowa
i to najważniejsze.do trzech razy sztuka Kochana![]()
jak to jest zobacz ty dwóch chłopców a u mnie dwie babki ale ja też jestem ciekawa co będzie u mnie tylko że pójde na 4d koło20 tyg już teraz się najbardziej dopytywałam o płeć ale niestety powiedział że w tym tygodniu za dużo jest pomyłek i nie powiedział:-(Dziewczyny mam pytanie-całkiem z innej beczki- czy USGx2 w ciągu miesiąca może być szkodliwe dla dzidziusia?
Wydaje mi się że nie jest szkodliwe. W pierwszym tygodniu miałam robione dwa razy badanie w tym samym dniu :-) Z tego co czytałam to nikt naukowo nie udowodnił żeby USG było szkodliwe :-) Więc spokojnie.