reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

reklama
moze vanilka jeszcze nie dojechala ze swiatecznym wojazy

A moj synek dzis oglosil ze smutkiem ze mu sie zabek kiwa :-)
Pierwszy mu wypadnie ciekawe ze ten sam ktory mu pierwszy wyrosl;-)

Ashika - jeszcze jakieś 2 tygodnie i mdłości powinny odejść w zapomnienie!!

Dziewczyny mam do Was pytanie, może trochę głupie!! Ale czy wolno nam spać na brzuchu!! To dla mnie najbardziej dogodna pozycja do spania, ale nie wiem czy wskazana!!

emih no jestes nareszcie:-)
Ślicznoto dobre- hehe:-D mocno naciągnięte;-)
Teraz już jestem pewna,że nie zrezygnuję z forum(jeżeli wszystko będzie dobrze z dzidzią) i dlatego w końcu zdjątko zamieściłam.
Widzę,że inne mamusie też nowe avatarki mają.Super:tak:

aisim rozumiem,że na avatarku to Ty?Już nie wiem,czy mam dosyłać dokładna datę urodzenia,czy wystarczy wiek?

Vanilka gdzie sie ukryłaś???:ninja2:Odezwij się do nas:-)

A co dziewczyny planujecie na Sylwestra??
Ja się już lepiej czuję , dlatego idziemy do znajomych na imprezkę.Będę piła Picollo i też będzie fajnie :)

Tak na Avatarku to ja!
Możesz dosłać, będę na końcu dane qweryfikowac i rozsyłać na priva info jak czegośm mi będzie brakować!!
Geperty zapoponowała datę urodzenia, więc możecie tez podawać!!:-)

Mamii nawet niech Ci na myśl nie przychodzi z forum rezygnować!!! :-) Skąd ten głupi pomysł!

Ashika Izabelci pierwszy ząbek wypadł jak miała 5 i pół roku.Najpierw długo się kiwał,w końcu wypadł , a potem już jeden po drugim szybciutko leciały:tak:
Jak poszła do pierwszej klasy to już piękne drugie ząbki z przodu miała.Lepiej trochę wcześniej niż na rozpoczęcie roku miałby być szczerbatkiem;-)

aisim chodziło mi o to,że pierwsze 3 miesiące były najbardziej niepewne.Najwięcej poronień zdarza się w pierwszym trymestrze.Teraz już wierzę,żę wszystko będzie dobrze z dzidzią,dlatego jestem bardziej pewna,że zostanę na forum.

Ja też wcześniej na brzuchu tylko spałam,ale teraz musiałam zrezygnować.Gdzieś wyczytałam,że jak ciąża jest wysokiego ryyka, to najmniejszy uraz brzucha może być grożny,więc uważam i śpię na boku.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
tez juz na brzuchu nie moge spac bardzo lubilam ale mi przeszkdza bo mam wrazenie jakby mi ktos wepchnal dodatkowa poduszke pod brzuch i jest niewygodnie;-)

Mialam robic salatke tymczasem odlalam sok z ananasa do kubeczka wzielam ze soba i szybciutko do lapka co na forum slychac :-) a tu zycie tetni :tak: coz nalogi zostaly z tylu nie pale nie pije to nowe uzaleznienie sie znalazlo :-D

Chyba jednak zabiore sie za ta salatke bo glodna jestem :zawstydzona/y:

reklama
tez juz na brzuchu nie moge spac bardzo lubilam ale mi przeszkdza bo mam wrazenie jakby mi ktos wepchnal dodatkowa poduszke pod brzuch i jest niewygodnie;-)

Mialam robic salatke tymczasem odlalam sok z ananasa do kubeczka wzielam ze soba i szybciutko do lapka co na forum slychac :-) a tu zycie tetni :tak: coz nalogi zostaly z tylu nie pale nie pije to nowe uzaleznienie sie znalazlo :-D

Chyba jednak zabiore sie za ta salatke bo glodna jestem :zawstydzona/y:

Lepszy taki nałóg niż palenie i picie!! Forum bardziej zdrowsze dla dzidziusia i dla Ciebie też!!;-)

Gdzie ta Vanillka się podzewa!! Z tego co pamiętam nie miała nigdzie na świeta jechać !!

Do góry