zyrraffka
Szczęśliwa mama
Dziewczyny poradźcie proszę co na kaszel bo jużnie mogę, jak mnie atak kaszlu złapie to aż się dławię i już mnie brzuch cały boli:-(
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny poradźcie proszę co na kaszel bo już nie mogę, jak mnie atak kaszlu złapie to aż się dławię i już mnie brzuch cały boli:-(
ja ostatnio tez miałam taki problem, i po tygodniu stosowania różnych środków, jak myślałam,że płuca wypluje poradzono mi syrop DROSETUX, to lek homeopatyczny, dozwolony dla kobiet w ciąży i po trzech dniach stosowania miałam zupełnie kaszel z głowy :-):-)
mała wogóle nie chciała iść do domu a i tak spędziliśmy na dworzu trzy godzinki.
a tak powaznie nie wiem czy dam rade,oprocz tego ze kregoslup mnie boli ,kolana ,to wczoraj piierwszy raz bolal mnie brzuch. dziewczyny jak to jest,zeby dostac jakas kaske,czy l4 trzeba pracowac na umowie 3mc? moze byc umowa zlecenie? zaczcne tipsy robic w domu, bo to jest gra nie warta swieczki.
najpierw bym poszla na samo usg,zobaczyc czy jest roznica.