reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Hej Babki.
Widzę,, że to posiedzisko kulinoarno - plotkarskie. Zlot czarownic normalnie.
Wyczarujcie mi kochane skok tempki, bo cholera 17 dc i nic. Czy mi skoczy ta temperatura???? Już jestem załamana. Załuję że wogóle robie te głupie pomiary. :wściekła/y:

reklama
Hej Babki.
Widzę,, że to posiedzisko kulinoarno - plotkarskie. Zlot czarownic normalnie.
Wyczarujcie mi kochane skok tempki, bo cholera 17 dc i nic. Czy mi skoczy ta temperatura???? Już jestem załamana. Załuję że wogóle robie te głupie pomiary. :wściekła/y:
Spokojnie
Albo ci się cykl wydłużył teraz poprostu
no albo masz cykl bezowulacyjny
jedno lub drugie a ja oczywiscie zycze ci aby to bylo to pierwsze i pewnie skok przed tobą jeszcze... czsami dziewczyny miewały w 19d.c. :tak:

Witam się dzisiaj.

Witam nowe staraczki.
Zafasolkowanym gratuluję.

Loczek, spokojnie skok jest przeważnie po owulce, więc jest jeszcze szansa, ja przy 32 dniowym cyklu skok miałam w 20 dc. A może po prostu owu Ci się przesunie, mi Sławek powiedział, że tak się często zdarza i w tym cyklu tak miałam.

U mnie dzisiaj 50 dc, @ brak, test dwa dni temu negatywny, temp. tylko tyci tyci wyższa. Nie wiem już o co chodzi.

Hej Ryba 30
No i dzięki za ten spokojny głos rozsądku, bo już przez ten zakichany net zdiagnozowałam u siebie hiperprolaktynerię i LUF. Ja mam cykle ok 30 dniowe, więc może jeszcze jest czas. Tylko mnie te moje cycki zmylają, bo bolą mnie bardzo. Ehh.... życie staraczki nie jest łatwe:-(

Kinga 85 i kerna
Nie chcę mieć cyklu bez owulki. No co Wy????:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wpadłam a tu tak pusto że szok :szok:
Kerna ty coś mówiłaś wcześniej o bólach po owulce. Bo tak mnie prawy jajnik kłuje i zastanawiam siędlaczego skoro tak terminowo to po owulce jest chociaż tak patrze i dziś mam 16 dc więc może to dzisiaj. I tak niczego się nie dowiem, ja tylko polegam na monitoringu.

Dobra dziewczynki idę posprzątać łazienkę trochę.

Dobry wieczór!
Byłam - jest ciąża :-D wczesna bo wczesna ale jest na miejscu... idę za 2 tyg. po wyniki cytologii i założyć kartę, no a potem siup! do mojego ginka :-)

Miałam dzisiaj mega kłótnię z małżonkiem i do tego zrobiłam sobie cudowny kolorek na łepku - także działo się.... jutro się wysilę, żeby Was poczytać a póki co życzę spokojnej nocki :tak:;-)

Dobry wieczór!
Byłam - jest ciąża :-D wczesna bo wczesna ale jest na miejscu... idę za 2 tyg. po wyniki cytologii i założyć kartę, no a potem siup! do mojego ginka :-)

Miałam dzisiaj mega kłótnię z małżonkiem i do tego zrobiłam sobie cudowny kolorek na łepku - także działo się.... jutro się wysilę, żeby Was poczytać a póki co życzę spokojnej nocki :tak:;-)

Całe popołudnie czekałam na takie wieści!!! :-) :-) :-)
To teraz już oficjalnie:

Marulka,ogrooooooomne gratulacje!!! :-) :-) :-D

A kłótnie są czasami potrzebne do "oczyszczenia atmosfery". :cool2: :-p

A My popołudniu byłyśmy na sankach. :-)
Teraz Zuzia już nynka,a ja zmykam do Męża może troszkę popsocić. :cool2: Ale bez zadyszek (Kerna :-p). :laugh2: :laugh2: :laugh2:

Dobrej nocki. ;-)

reklama
Marulka ja sięnie dziwię bo dla mnie to było oczywiste..ale gratki też dla G:-D:-D:-Dzałożyl okularki:-D:-D:-D gratuluję Marulka na prawde cieszę sie baaaardzo!!!!
Asiucha ja miałam bóle ale to nie jajka tylko bardziej tak skurczowo....tak niżej jak macica.....

Do góry